1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

50 hz

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tyskaczcz, Styczeń 29, 2009.

  1. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    Witam mam telewizor z 50 Hz . to znaczy ze nie pogram na xboxie 360???:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gagami

    gagami Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. cage900

    cage900 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Kosakek

    Kosakek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. ciora

    ciora Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Starachowice
    Pograsz we wszystko ja tez mam tv 50 hz 14cali w pokoju i jak plazma jest zajeta to gram normalnie taka przejsciowka jest w zestawie z x-em podłaczasz normalnie pod av i grasz
     
  7. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    We wszystko nie pograsz, mój telewizor też nie obsługuje pal-60, ale w GTAIV, UNDERCOVERA, GOWa2, Bourne Conspiracy moge grać jak drugi telewizor zajęty
     
  8. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
  9. cage900

    cage900 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przecież wyskakuje ze jest błąd ale grac sie da
     
  10. gagami

    gagami Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten telewizor powinien obsługiwać 60 Hz wejdź w ustawienia konsoli i spróbuj zmienić na 60 hz, ja mam starego trupa i obsługuje więc z twoim nie powinno być problemów,
     
  11. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    To przy moim tv odpada kupywanie konsoli????????;[
     
  12. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    prosze o odpowiedz ........
     
  13. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Mój telewizor to wielki trup, nie obsługuje pal-60 ,ale w niektóre gry można pograć. Także nie zniechęcaj się, tylko kupuj xboxa 360 :cool:
     
  14. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    ,,Niektore,, co mi z xboxa jak w gta 4,nfs,fifki nie bede mogl pograc ;)
     
  15. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    a moze mi ktos powiedxziec ktore gry pal wymagaja 60 Hz lub gdzie to moge znalezc????
     
  16. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Pisałem ci że chodzi mi GTA IV, NFS UNDRCOVER, GOW2, Bourn Conspirancy i jeszcze lego indiana jones :D
     

Poleć forum