1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

60 hz za pudelku

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez tyskaczcz, Luty 22, 2009.

  1. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    60 hz na etykiecie

    Witam przegladalem gry na allegro i zauwazylem ze na etykietach jest nadruk tylko dla tv 60 hz toznaczy czy na tych grach na ktorych nie ma tego nadruku bedza dzialaly poprawnie na tv 50 Hz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LUbek

    LUbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Tak naprzyklad Halo 3 ma tylko 60Hz i mi niedziala :(
     
  4. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    a te gry co nie maja tego nadruku dzialaja na tv 50 hz?
     
  5. mattbos

    mattbos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    berlin
    to nie tak wystarczy ze przelaczysz gry na nts i gra 60 hz pujdzie tylko bedzie czarno biala al;e gra sie uruchomi mialem tak w pes
     
  6. scripto

    scripto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraqw
    Przed kupnem LCD HD Ready miałem ten sam problem. Oryginalnie konsola była ustawiona na 50 hz. Wszedłem w ustawienia konsoli, zmieniłem na 60 hz i wszystko działało. Jedyny minus, że trochę obcinało ekran, ale nie był to wielki problem :)
     
  7. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Mniemam ze pytanie dotyczy starszych tv crt bo z tematu i postów nie wynika o co chosi jakby :).Wiec tak do tv crt kabelek rgb (kolor i działanie) i po kłopocie.Bo na chwile obecna to 15 letnie tviki latają już w 60hz .
     
  8. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    moglbys mi podac jakis link na allegro dobrego kabla rgb bo nie bardzo leze w temacie.
     
  9. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    nie bardzo mnie zroumieliscie.
    Codzi mi ze mam tv crt 50 hz.Na grach jest takie cos :
    [​IMG] to znaczy ze gry chodza poprawnie tylko na tv 60 Hz+.Jezeli nie bedzie tego znaczka na etykiecie gry to znaczy ze gra wpelni dziala na tv 50 Hz??
     
  10. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
  11. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Wątpie zeby twój tv niemykał w 60 hz to musiałby byc chyba Rubin.Co innego obsługa tunera tv w 60 hz a co innego wyświetlanie obrazu po wejściu video.
     
  12. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
  13. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
  14. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Fajny tvik pojedzie nawet na composicie z kompletu ale polecam i tak zakup kabla rgb.
     
  15. tyskaczcz

    tyskaczcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Targ
    tv moze i fajne ale obsluguje tylko 50 Hz:(
     
  16. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Ludzie , ale zrobiliscie zamet .

    Twoj TV obsluzy 60 Hz , a co do kabli to na kazdym poleci 60Hz , nie zaleznie czy masz Componenta , czy Composite .
     
Wczytywanie...

Poleć forum