1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

60gb działa ale 250 już nie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szafon, Wrzesień 2, 2011.

  1. szafon

    szafon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem niedawno dysk 250gb i nie mogę zgrać na niego żadnej gry nawet przy uruchamianiu F.3.A.R gdy wyświetla się próba aktualizacji nie mogę wgrać jej na dysk wyskakuje komunikat o porysowanej płycie. Nie jest to wina płyt ponieważ na starym dysku 60gb wszystko się instaluje i zgrywa bez problemu. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli dysk jest nowy, oddaj na gwarancję.
     
  4. szafon

    szafon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie nie jest... Czyli ten typ od którego go kupiłem na allegro po prostu mnie oszukał mówiąc że dysk jest sprawny?
     
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    a konsola w ogóle wykrywa ci ten dysk?
     
  6. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli to jest nieoryginalny dysk przerobiony pod Xboxa to może ma jakieś bady i pod konsolą nie będzie działał, lecz pod PC nie będzie problemów.
     
  7. szafon

    szafon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wykrywa go normalnie, nawet mogę na nim zapisywać gry.
     
  8. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    też tak miałem, ale z oryginalnym dyskiem. niestety nie są to pancerne sprzęty i podczas transportu jest prawdopodobieństwo uszkodzenia fizycznego dysku, gdyby to był oryginał, wymieniają od razu.
     
  9. szafon

    szafon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Facet zastrzegał się że to jest oryginał ale i tak nie mam paragonu ani gwarancji, istnieje możliwość naprawy?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oj nie

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  11. szafon

    szafon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pewno nie ma żadnej możliwości? Nie da się go sformatować zmienić format danych coś w tym stylu może to by pomogło?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma sensu, bo bedziesz tracil save, błędy odczytu. Przewal go programem pod pc iketych badow jest

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  13. szafon

    szafon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podpowiesz mi co to za program?
     
  14. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Jeżeli zmienisz format konsola przestanie go widzieć, a jeżeli przestanie go widzieć to taki dysk nie nadaje się do X360 proste nie ?
     
  15. szafon

    szafon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie nie takie proste bo średnio się na tym znam. Podpowie mi ktoś co miał na myśli kolega akir podłączyłem ten dysk do mojego pc i nie wiem co zrobić dalej
     
Wczytywanie...

Poleć forum