1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

7200rpm do FATA?

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez Bliding, Grudzień 1, 2014.

  1. Bliding

    Bliding Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczec.
    Witam. Zepsuł mi sie laptop którego nie opłaca mi sie naprawiać. Jest w nim dysk 500gb 7200rpm 2.5'. Czy moge go zamienic z tym oryginalnym (60gb)? O ile sie nie myle tam tez jest 2.5' ale pytanie czy wieksza predkośc nie bd problemem. I czy xbox sam go sformatuje? Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. Bliding

    Bliding Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczec.
    Posiadam LT 3.0. Dodam że dysk toshiby.
     
  5. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Zapomnij, musiałby być WD i to jeszcze konkretnej serii. Pod LT się nie nadaje.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Bliding

    Bliding Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczec.
    Aha, juz miałem nadzieje bo 60gb to mało a wsadzać kase w tą konsole nie ma sensu skoro juz są next geny. Dzieki za odpowiedz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum