1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

78450 zmiana z lt na lt+ trzeba ciac tak jak w przypadku v2 v3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez manix, Grudzień 15, 2010.

  1. manix

    manix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jak w temacie czy tak samo sie robi jak z napedami v2 v3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    brak klucza napędu i wgrany LT - >>> aktualizacja do LT+ = ciecie ścieżek i lutowanie
     
Wczytywanie...

Poleć forum