1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

7900gs a Saints Row The Third

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KwieciuJr, Luty 11, 2012.

  1. KwieciuJr

    KwieciuJr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Witam. Czy na karcie 7900gs powinienem odpalić Saints Row'a? Po instalacji, próbuję uruchomić grę. Włącza się na ułamek sekundy proces gry, ale po chwili znika. Żadne błędy nie wyskakują. Sterowniki od karty i Directx zaktualizowany. Miał ktoś podobny problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    7900GS ma trochę za mało pamięci nawet jak na ustawienia minimalne, więc tu może być problem.
     
  4. KwieciuJr

    KwieciuJr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    a może być od tego, że mam dwie karty, jedną zintegrowaną 7025/nForce 630a i normalną 7900gs? robiąc test na "you can run it" wyskakuje właśnie ta zintegrowana zamiast normalnej.
     
  5. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    spróbuj przestawić w panelu sterowania NVIDIA na 7900gs
     
  6. KwieciuJr

    KwieciuJr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    nie mam takiej opcji, zobacze jeszcze co z service pack'iem, chyba nie mam zainstalowanej 3
     
  7. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    A inne gry chodzą normalnie?
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tej gry na tym sprzecie nie pograsz sam ma lepszy i lagi mam:( gram na xboxie:)
     
  9. KwieciuJr

    KwieciuJr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    wszystko inne działa normalnie. no dobra.. widzę, że czas zaopatrzyć się w wersję na Xboxa.
     
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    możesz w kompa dołożyć ale konsolka wychodzi taniej jak nie masz fiola na punkcie mega rozdzielczości i grafy nie wiem jakiej
     
Wczytywanie...

Poleć forum