1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

9504 -czy pozostaje mi tylko drill?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez starepio, Styczeń 22, 2012.

  1. starepio

    starepio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam 9504 który po aktualizacji jest już0272 i nie mogę się w żaden sposób z nim skomunikować aby wyciągnąć klucz ,itd.
    Czy jest on zablokowany i czy tylko pozostaje mi drill bo napęd jest na winbondzie? A może poprostu jako świeżak coś robię źle i dlatego nie mogę odczytać klucza , czy też wgrać .... .Jak możecie to wytłumaczyć laikowi to byłoby super ,bo czytam i czytam ,a pewności nie mam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    Kucz mozesz wyciagnac SLIM KEY'em ale bez sprzetu mozesz miec problem z FULL DUMP KEY'em...
    Bez drilla sie nie obedzie bo jest zabezpieczony przed wgraniem LT
    (jak pomoglem to wiesz co wcisnac... ;))
     
  4. kreskowka25

    kreskowka25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie
    bo juz przygotowalem sie do drilla
    ale unlockSPI.exe nie widzi mojego napedu
    port mam 0xEF i wyskakuje mi error
    uzywam X360USB PRO
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    drill bym na serwis oddał za duże ryzyko bo uwalić eletronike to chwila a koszta co nowy napęd lub rgh zostaje raczej już .w jf najpierw sobie zobacz czy ci go wogule wykrywa i unlock spi.exe się go wpisuje ale do drilla chyba jakiś inny program jest
     
  6. starepio

    starepio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za podpowiedź Azazel0603 ,ale keya i tak nie mogę wyciągnąć -tak więc czekam na sprzęt do drila.
    Czy jest jakiś tutek do tegoż drila ,bo wiem że to nie przelewki ,a nie chcę czegoś zrąbać.
     
  7. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    Tu masz linka do drilla dla mnie jest to jeden z najlepszych... XBOX 360 Slim Kamikaze Winbond Unlock with Jungle Flasher 1.87 - YouTube
    Rada ode mnie nie uzywaj lutownicy bo sie mozesz przewiercic (zwlaszcza za pierwszym razem) wykonaj to za pomoca wiertla 0.8 mm rezystorka caly czas podlaczonego do wiertla 100ohm (oprnika) a opornik z drugiej strony podlacz do napiecia 3,3V. Podczas drilla bardzo uwazaj i czekaj na sygnal...
    Pozdro i powodzenia...
    (jak pomoglem to wiesz co wcisnac... ;))
     
Wczytywanie...

Poleć forum