1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

A co jeśli wacale nie ma się napędu??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Aras64, Styczeń 23, 2010.

  1. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Mam konsolkę przerobioną i nie podłączam jej do Live ale miło by było raz na jakiś czas ściągnąć sobie jakieś demko, aktualizacje lub kodeki. Oprócz działającego mam jeszcze drugiego xbox'a w którym jakiś czas temu padł napęd (przerobiony jednak konsola nie oflagowana, ponieważ przestałem ją podłączać do neta długo przed falą banów) mimo tego włącza się i można grać w demka z dysku.
    1.Jak to wygląda pod względem bana?? Czy mimo braku przerobionego napędu (wcale go niema) mogę dostać bana??
    2.Z tego co wiem to dysk po zbanowaniu konsoli dalej jest sprawny na innej konsoli czy może ktoś to potwierdzić?

    EDIT: Podłączyłem się przed chwilą (oczywiście wcześniej zabezpieczyłem najważniejsze dane przenosząc je na memorke) ściągnąłem aktualizacje i jak na razie wszystko OK. Proszę o odpowiedź na pytania chce sobie sprawić BF 1943 za MSP.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    odświeżam proszę o pomoc
    PS: podłączyłem się drugi raz i ciągle OK
     
  4. kopecioch90

    kopecioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Odświeżam, nie poddam się ;]
    PS: Jak na razie konsola nie ma bana i wszystko ok więc możliwe, że M$ nie banuje za takie coś.
     
  6. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bana Mozesz Dostac Za Granie Na Piratach ;] I Tylko
     
  7. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Jak masz pisać głupoty to w ogóle nie pisz. Bana dostaje się za przerobiony napęd i boje się, że microsoft może zdiagnozować brak napędu jako nieoryginalny firmware.
     
  8. dydek61

    dydek61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biała Podlaska
    A co to za różnica!!!??? Nie zagrasz na piratach bez flasha!!
     
  9. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    weź mnie nie rozbrajaj BŁAGAM! Ponawiam pytanie czy brak napędu M$ może zdiagnozować jako brak oryginalnego FW i zbanować konsole??
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A warna chcesz? Bana dostajesz za przerobiony napęd a nie za grę na piratach..
     
  11. pawelstryju

    pawelstryju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    dokładnie, w ogóle teraz już nie banują, tylko falami więc nawet jakbyś wgrał coś prehistorycznego do napędu to i tak obecnie bana raczej nie zaliczysz. Ale tj piszą wyżej za sam flash napędu
     
Wczytywanie...

Poleć forum