1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

...A czy można grać w gry Wave 6 na Ixtreme 1.61?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BossAFrOs, Marzec 5, 2010.

  1. BossAFrOs

    BossAFrOs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chodzi mi konkretnie o obraz "Battlefield.Bad.Company.2.PAL.X360-Allstars [TF] " - który jest w Wave 6... Konsola nie jest podłączona do netu - nigdy nie była - czy zatem wystarczy standardowa procedura przepuszczenia przez "abgx" (aby sprawdzić, czy nie ma żadnych błędów), a potem wypalenie za pomoc imgburn, czy jednak będę musiał podjąć inne kroki? Np. cofać do Wave 4; dodawać jakieś patche....?? Z góry dziękuję za pomoc;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  4. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A pójdzie na ixtreme 1.6?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tylko z activate.iso lub spatchowana da wave 3
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ale co ? BBC 2 ? Nie pójdzie samo . Musisz spaczować do wave 3 lub użyć activate.iso .
     
  7. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Patchowanie do wave 3 nie będzie konieczne, bo mam activate iso. ;D Dzieki za pomoc.
     
  8. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    To Battlefield spokojnie śmiga na iX 1.61. Sam nagrałem i wszystko jest idealnie. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum