1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

A jak podłaczyc TO?? Jakis sposób??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez skodi, Styczeń 13, 2011.

  1. skodi

    skodi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ma pytanko, jak podłaczyc kabel komponent jesli w tv nie mam vejscia video? podaje zdjecia, lepiej bedzie zrozumiec. Nie mam niestety zlacza HDMI w konsoli :(:( jak to podłaczyc zeby obraz nie był taki rozmazany? narazie mam standardowo na AV1 normalne wejscie video. Ale chce miec ładniejsze. Z gory dzieki.

    http://w130.wrzuta.pl/obraz/2PX4CurItvg/20110113_002

    http://w130.wrzuta.pl/obraz/54mNVTmnNUW/20110113_003
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    musisz podlaczyc do tv wszystkie kable procz zoltego,odpowiednio kolorami,latwizna
    a pozniej zmieniasz opcje w dashboardzie na full hd
     
  4. skodi

    skodi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale tak sie nie da, bo zółty to jest video, jak go nie podepne to nie mam wogóle obrazu, jest na to jakis sposób?? własnie nie wiem czy da sie to podałaczyc??
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    chlopak posluchaj mnie i przestan!!!te trzy kolorowe red blue green to sa kable kompozytowe do obrazu hd
     
  6. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    ustawiasz we wtyczce idaca do x'a HDTV i podłączasz kolorkami prócz zółtego. Proste jak ołówek
     
  7. Knaps

    Knaps Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Albo po prostu weź przejścióke na EURO :D
     
  8. GrooBass

    GrooBass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    Czytaj uważnie temat ;]

    A co do tematu to:
    Zrób dokładnie tak jak Ci koledzy wyżej opisali i nie będzie żadnego problemu. Na pewno będzie działać Ci bez żółtego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum