1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

A jednak - beta Medal of Honor na 360 już dostępna

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez ReXx, Lipiec 21, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]

    Niemożliwe stało się możliwe - beta Medal of Honor na 360 (a właściwie jej
    brak) była ostatnimi czasy głównie powodem żartów, względnie spekulacji ("a
    dlaczego nie ma? A kiedy będzie? A może MS jej nie chce, bo ma umowę z
    Activision w sprawie Call of Duty? A może..."), ale z tym już koniec - jest
    wreszcie dostępna.

    Wiemy już także, do kiedy przedłużone zostały testy na PC i PS3 - do 31
    lipca. Na razie brak informacji, co do daty zakończenia bety na 360.

    Aby otrzymać klucz do wersji beta najnowszego Medal of Honor należy
    zarejestrować się na tej stronie. Z kolei nasze wrażenia z rozgrywki znajdziecie tu.

    [via Medal of Honor, EA Forum]

    źródło : http://polygamia.pl/Polygamia/1,107..._beta_Medal_of_Honor_na_360_juz_dostepna.html

    Hehe tak do tematu. Jak ktoś ma dwa kodziki to ja mogę się nim zaopiekować :).

    Wreszcie się doczekaliśmy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Heh
    Miła niespodzianka bo dziś w nocy wróciłem z wakacji ;pp Zaraz aktywuję klucz i ściągam...
     
  4. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Nie działa nie dostaje kodu na meila żeby go wprowadzić na stronie ea co jest nie tak?
     
  5. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    ja zalożylem konto na EA, podalem meila itp, kod,na jaką platformę chce wymienić i pokazal się kod do pobrania, wlasnie pobieram.
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    cholera, a ja wykorzystałem klucz do wersji pc. Nie ma ktoś w zanadrzu?
     
  7. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    jak to zrobiłeś mlodypy że ci wyskoczyło na jaką platformę chcesz ten klucz?
     
  8. SebooL12 PL

    SebooL12 PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczerców
    Kodzik jednak się przydał ;]
     
  9. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    normalnie podaj meila, haslo, wiek itp akceptuj, pózniej jakoś kod wpisujesz na jaką platforme i masz kod, za każdym razem jak się zalogujesz na te konto kod będzie u góry.
     
  10. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    pózniej jakoś kod wpisujesz na jaką platforme i masz kod

    ale tego kodu nigdzie nie ma
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    [bo musisz mieć niestety wcześniej zdobyty kod
     
  12. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    dobra zarejestrowałem nowe konto na ea wchodzę tam gdzie się loguje do bety,zalogowałem się pisze jaką platformę wybrać i że trzeba wpisać 16 cyfrowy kod a nigdzie go nie ma wiec jak go dostać?
     
  13. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kiedyś w różnych miejscach, portalach, można było załapać się kod. Ktoś mądry, zachował sobie, poczekał i teraz ma. Ja swój, który dostałem z gry-online wykorzystałem na platformę PC. teraz kodu już nigdzie nie otrzymasz, chyba że zamówisz preorder lub ktoś, kto nie potrzebuje ( są tacy??) oddaTobie
     
  14. sebpl

    sebpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Mam jeden wolny kod na PC czy będę mógł go wykorzystać na XBOXIE (nie mam teraz jak tego sprawdzić - dlatego pytam - próbował ktoś?)
     
  15. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Tyle już było newsów na ten temat, a Wy dalej się nie nauczyliście.
     
  16. KuBaNPL

    KuBaNPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    poniemieckiej kamienicy
  17. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Już pobieram :DD
     
  18. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Zobaczycie jak szybko wyłączycie tą gre... Ale dobra nie będę studził waszego zapału:p
     
  19. SHC

    SHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    a ja mam pewien problem... wchodze na oficjalna strone MoH (Medal of Honor) i gdy sie loguje podajac passy z EA to wyskakuje ze nieprawidlowe haslo itp, wiec sie wkurzylem, i zrobilem jakies tam nowe konto i dalej to samo, pisze ze wpisuje nieprawidlowe passy... czy wie ktos o co co cholery chodzi ?
     
  20. Ciastek

    Ciastek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Trzeba mieć golda żeby pograć?
     
  21. golem94

    golem94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poratuje ktoś kodem ? Piszcie na PM albo GG plzz Moge wymienic sie za kod do pc
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum