1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

A Pochwale się :D

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Stajl, Listopad 20, 2012.

  1. Stajl

    Stajl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż pomimo iż w poradniku http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-134486/ Pisze
    Udało mi się nagrać zwykłą nagrywarką z 2008 roku LG gh24NS30 grę Hitman Absolution z zabezpieczeniami XGD 3 Pod LT 3.0 bez najmniejszych problemów :) Nagrywało się prędkością x4 (najmniejsza) 5 mb/s i śmiga bez najmniejszych problemów na X'ie : ) Płyta to : Płyta DVD +R 8x Intenso 8,5GB Double Layer + pak (2801037681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    SS :

    [​IMG]

    LOG :

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    rozumiem, że udało ci się również zainstalować grę na dysku klocka?
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    też mi coś...
    ja jak nagrywałem to nigdy iHasem i każda gra działała.
    tylko że o live nie ma mowy.

    btw naprawdę jesteś z siebie dumny właśnie z tego powodu ?
     
  5. Stajl

    Stajl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Źle mnie zrozumiałeś:p Nie chodzi tu o "dumę " :) Tylko o to , że nie trzeba posiadać urządzeń ala Ihas... A jak widać po nagrywarce nie jest ona najnowszej generacji , a jednak sobie radzi z wypalaniem . Post UP UP : Tak zainstalowała się bez najmniejszego problemu .
     
  6. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja tez nagralem Hitman Absolution zwykla nagrywarka i co ? Jakas nagrode dostane, pochwale czy co ?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: A Pochwale się :D

    Ja mam w stacjonarce neca na Ata i tez nagrywa xgd3 w 100%

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Stajl

    Stajl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: A Pochwale się :D

    To jest offtopic :) tutaj moge nawet pisac jak moja dzisiejsza kupa wygladala . Tak wiec prosze sie nie burzyc .

    Wysyłane z mojego E15a za pomocą Tapatalk 2
     
  9. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Nie możesz.


    [​IMG]
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum