1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

abg

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bambosh22, Sierpień 7, 2010.

  1. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanko wziolem Red dead redemption pod ten program zeby sprawdzil i wyswietla mi na zolto takie cos reszta jest niby ok

    komnikat:Video partiton does not match know data(could be corrupt or a new wave not seen before)

    Stealth status is uncertain

    Posiadam xboxa z przerobka 1.6
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Fajnie, że Ci coś takiego wyświetla na żółto. Pewnie nie tylko Tobie. Ale jakie jest to Twoje pytanko...? :p
     
  4. Evill

    Evill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Po pierwsze jak na żólto komunikat wyskoczy to nic sie nie stanie , a podrugie żeby gra uruchomiła sie na 1.6 musisz 360wavepacherem przerobić grę aby miala wave 3
     
  5. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    moje pytanko jest takie ze chcialbym wiedziec co zrobic zeby ta gra sie uruchomiła
     
  6. Evill

    Evill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Napisałem Ci , jeśli masz jakies pytanie jeszcze to na PW pisz
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    następnym razem pisz po polsku .
     
  8. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    lub poszukaj na forum bo tutorial wszystko wyjaśniają
     

Poleć forum