1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

abg360 błąd Region Code

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stan1701, Marzec 9, 2013.

  1. stan1701

    stan1701 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie jeżeli przy przepuszczeni gry przez abg360 jest na czerwono Region Code:0x000000FF to czy mogę nagrywać na płytkę czy nie z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie, bo prawdopodobnie oznacza to, że gra jest w regionie NTSC.
     
  4. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ściągaj wstawki PAL lub REGION FREE
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Jak koledzy gra jest ntsc i po nagraniu jesli nie bedziesz mial konsoli ntsc to wywali błąd o regionie itp,nagrałem tak kiedys przez przypadek Nascar i lipa.
    Przed chwila puscilem abgxem i na czerwono jak piszesz bład Region Code
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Przeczytaj post wyżej. Gra w systemie NTSC uruchomi się tylko na konsoli NTSC (lub z RGH). Jeżeli masz konsole kupioną w Europie to możesz grać na grach PAL i Region Free.
     
Wczytywanie...

Poleć forum