1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

abgx 360 DVD Burned

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jakubmistrz, Kwiecień 21, 2010.

  1. jakubmistrz

    jakubmistrz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc, mam problem z nowym Splinter Cellem. Na wstepie musze powiedziec ze jestem zielony w te klocki :D Otoz wypalilem plytke z nowa gra i on ma nie dziala - czyt. pokazuje sie tylko logo xboxa. Kumpel mowil ze to przez to ze gry sa nowe a ja mam stary soft zainstalowany na sciagane gry. I teraz mam do was pytanie. Czy da sie wypalona gre zpatchowac abgx360 zeby dzialala poprawnie czy musze leciec po nowa plytke i patchowac iso przed nagraniem?

    tutaj daje jeszcze screena z patchowaniem z plyty. W autofixie (abgx) zaznaczalem Level 2 i Adjust SS v1 angel 359 for iXtreme < v1.4
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Wystarczy ze nagrasz sobie płytkę z ActivateISO i przed włożeniem gry będziesz ja wkładał do napędu.
     
  4. jakubmistrz

    jakubmistrz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej wiec kupilem nowa plytke verbatima 8x dvd+r dl zatem co teraz radzicie mi zrobic? chcialbym dzis pograc w splintera a mam tylko jedna plytke i nie chce jej zmarnowac :D a wiec:

    1) zpatchowac .iso splintera i nagrac na nowa plytke (prosze o to zeby ktos mi podal dokladnie co zahaczyc/odhaczyc jaki level wybrac itp w abgx podczas patchowania).
    2. nagrac ActivateISO na nowa plytke i wszystko bedzie ladnie smigac?

    prosze was o szybka rade : D
     
  5. pokojsmokom

    pokojsmokom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozumiem ze masz xtrame 1.4 lub 1,5 wystarczy ze sciagniesz 3rd vave on rpzerabia gry na starsze software

    a konfiguracja abgx tutaj: http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-przed-nagraniem-7324.html

    Jezeli pomoglem kliknij dziekuje

    Peace
     
Wczytywanie...

Poleć forum