1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

abgx 360- jak ustawić?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maartines, Listopad 23, 2011.

  1. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Hej. Pobrałem nową wersję abgx, patche od 1 do 13. Krótkie pytanie- czy to ustawienie
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-ixtreme-lite-touch-73831.html
    jest aktualne do najnowszych gier xdg2? Bo wiem, że xdg3 nie obsługuje. Pytam, by nie zepsuć obrazów i nie marnować płyt. Konkretnie chodzi mi o gry:
    Rayman.Origins.XBOX360-MARVEL- mam bez pliku *.dvd - 8,5giga
    Battlefield.3.RF.XBOX360-XPG- tu mam ten plik i nie wiem czy skanować czy nie. Jeśli przeskanuje i bedzie xdg3 to nie zepsuje obrazu? dwa obrazy po 8,5 giga
    SPORTS_SEASON_TWO_XBOX360-SPARE- bez pliku dvd i obraz 7,6giga.
    Będe wdzięczny za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    rayman i battle to gry na xgd3 musisz sobie z innej gry xgd3 wziąść plik i notatnikiem zmienić nazwe iso w pliku. sport s 2 powinien abgx360 sam ci zrobić bez ustawień
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Rayman.Origins,Battlefield.3 sa xgd3 takze lipa SPORTS_SEASON_TWO w abgx autofix level 3
     
  5. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    czyli link do ustawienia programu aktualny na chwile obecną?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jesli chodz o xgd2 tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum