1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ABGX - Batfield Bad Company 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tHome, Marzec 11, 2010.

  1. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po sprawdzeniu obrazu gry wszystko na zielono oprocz " Stealth status is uncertain" . Posiadam najnowsza wersję abgx 1.2 z wgranymi do katalogu stealth wave 3 i 4 . W czym jest problem bo może robię coś źle jestem początkującym więc proszę o wyrozumiałość :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    Wszystko masz w porzadku,chodzi poprostu o nowy wave gry.
     
  4. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli mogę spokojnie wypalać ?? Aha i ABGX tworzy sam pliki dvd w których wpisany jest ten cały layerback tak ? Czyli nie muszę już tworzyć takiego pliku przez notatnika i spokojnie bez przestawiania w imgburn wypalić ?

    Jeszcze mam jedno pytanie czy jeśli płytka zostanie źle wypalona to może uszkodzić w jakiś sposób konsolę.
     
  5. livingfear

    livingfear Guest

    Tak spokojnie wypalaj.
    Jeżeli nie było pliku dvd to abgx go utworzy,
    ten plik właśnie wybierasz w imgburn i wypalasz grę.
    Jeżeli źle sie nagra płyta to po prostu nie pójdzie,nie zepsujesz tym konsoli.
    Jaki masz ixtreme w konsoli?
     
  6. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Najnowszy czyli ten 1.6.1 jeśli dobrze napisałem.
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    ok.Tylko wypalaj grę.Wszystko powinno być ok.
    Nagrywaj najlepiej z predkoscia 2,4x
     
  8. tHome

    tHome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam starą dość nagrywarkę LG ale sprawdzałem w infotool wypala DL + więc chyba nie będzie z tym kłopotu.
     
  9. livingfear

    livingfear Guest

    Ja też mam starą LG (ponad 3 letnią)
    I nigdy nie miałem problemu z wypalaniem.
     
  10. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    A mozna np. 360patch... przrobic gierke bbc2 z wave 4 na wave 1. Bo jak przerobilem na 2 nie idzie a gta 4 smiga.
     
  11. livingfear

    livingfear Guest

    Ale po co masz przerabiać na wave 1 skoro masz ixtreme 1.51?
    Przerób na wawe 3
     
  12. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    No własnie nie jestem pewien czy to ten, bo jak przerobilem na wave 2 to nie idzie ale gta 4 z wave 2 szla nie wiem o co w tym chodzi, ale jak przerobie na 1 to pojdzie mi obojetnie na jakim xtreme.
     
  13. livingfear

    livingfear Guest

    poprostu grę źle wypaliłeś skoro gta4 ci szla spaczowana do wave 2
     
  14. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    nie wiem pokazuje sie tylko logo i tyle.. A gdzie moge znalezc activate.iso do benq bo na google sa ale jakies ogolne a nie wiem czy pojdzie.. dokladnie ten http://chomikuj.pl/krystoo/XBOX+360+!!
     
  15. Jasiiu181818

    Jasiiu181818 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. livingfear

    livingfear Guest

  17. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    ok. dzieki mysle ze na tym aktywatorze mi to startnie.. no jednak nie dziala niestety.. ale jak dalem to do agbx to byly jakies bledy chyba dwa.. http://xboxforum.pl/iso-f31/wytlumacznie-bledow-abgx360-19483-25.html#post381585
     
Wczytywanie...

Poleć forum