1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Abgx Call Of Duty MW2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez acric, Styczeń 8, 2010.

  1. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Siemka
    Powiedzcie czy mogę spokojnie nagrać i potem odpalić tą grę z activate.iso.


    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A masz nową wersję abgx360 ? Chyba 1.02 jest najnowsza . Do tego ściągnij ze strony abgx360 uaktualnienia z wave3 i wave4 zainstaluj i sprawdż jeszcze raz . PFI pokazuje , że gra została w jakiś sposób zmieniona ( może spaczowana do niższego wave ) ale wygląda mi to na poważniejszy błąd i lepiej pobierz inną wersję gry . Możesz zajrzeć tu: http://xboxforum.pl/poradniki-f31/wytlumacznie-bledow-abgx360-19483.html
     
  4. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    mam abgx'a 1.02, mogę normalnie spatchować grę?
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Możesz spróbować spaczować do wave3 i nagrać ale czy gra będzie działać to nie jestem pewien . Moim zdaniem lepiej pobrać inny jakiś sprawdzony obraz gry .
     
  6. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    w wyjaśnieniach jest napisane, że nic nie trzeba robić w przypadku takiego błędu tylko wypalić na płytkę ale ja spat**** do wave 3

    jeśli tak zrobię to nie potrzebuję activate.iso?
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie potrzeba activate.iso jeśli spaczujesz do wave3 . No i o ile obraz jest bobrze zripowany i spaczowany . Ale to okaże się po nagraniu i uruchomieniu lub nie płyty z grą . Powodzenia .

    Poza tym w zrzucie z abgx pisze , że "powinien być wave4" a nie pisze jaki jest teraz . Więc może być uszkodzony obraz albo może być wave 2 ( ? ) spróbuj spaczować do wave 3 i nagrać .
     
  8. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum