1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Abgx ?!?!? co to ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bboo22, Luty 16, 2011.

  1. bboo22

    bboo22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to tak właściwie jest abgx ? Wiem że program jak również wiem że przez ten program przepuszcza się obrazy gier... ale w jakim celu ?? co to daje ?? Ja zawsze nagrywam od razu ściągnięty obraz na płytę, czy jeżeli przepuszczę przez ten program to znaczy że pójdzie mi np Assassin creed B. który mi nie chodzi ?? a na opisie pisało że chodzi na LT ? po zatym dodam że nigdy nie miałem problemów z innymi obrazami nawet z fable 3 a ta assassin nie chodzi... czy to wina tego że nie użyłem abgx'a?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Assassin's Creed: Brotherhood trzeba spatchować w programie abgx aby działał na LT+ ( nie LT ! ).
     
  4. bboo22

    bboo22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra... czyli co mam zrobic ?? :p bo nie znam sie na tym abgxie... ale się nauczę ale jeżeli zpat****e to znaczy że bedę mógł zagrać na tej nie najnowszej przeróbce ?? i czy tego patcha się go z kądś ściąga czy ten abgx sam go pat****e już ?
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    na innej niż LT+ nie będziesz mógł zagrać, nawet jak spat****esz, pogoogluj jak skonfigurować abgx i przepuszczaj gry przez niego przed nagraniem.
     
  6. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. bboo22

    bboo22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak mam obraz płyty i plik dvd to znaczy ze muszę jeszcze raz przepuszczać ?? bo wydawało zawsze mi sie ze abgx robi włąsnie pliki dvd.... i tu pytanie czy gotowy obraz i gotowy plik dvd trzeba jeszcze raz sprawdzac tym abgxem i patchowac czy juz to jest zrobione ??
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Człowieku, jak ściągasz gre z sieci to nie masz pewności że wszystko jest ok i dlatego przepuszczas obraz gry przez abgxa
    Jeśli chcesz grać w AC i w fable to najpierw oddaj konsole komuś żeby ci wgrał lt+
     
  9. bboo22

    bboo22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Yyyyy jakbyś dokładnie czytał to byś wiedział ze gram a nawet z konczyłem fable 3..... ma Lt + tylko nie to v.1 czyli to najnowsze ale są AC:B które podobno chodzą na starych przeróbkach i własnie dlatego chce się dowiedziec jak działą ten abgx

    P.S. Czy jesli nagrywam gry na płyty inne niż Verbratim to napęd może mi siąść szybciej ?
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  11. Micky78

    Micky78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nagrywam na Platinumkach i jest ok. Gram już 3 rok i konsola oraz gry chodzą aż miło. Werbatimy są przereklamowane i drogie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum