1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ABGX Crysis2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adams83, Czerwiec 30, 2011.

  1. adams83

    adams83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie co tutaj nie prądzi, podaje screen. Większość na żółto więc nie wypalam na razie i szukam przyczyny. Proszę jeszcze o podpowiedź, jeśli mam wgrany nowy soft 1.9 to muszę gry przepuszczać przez Wave Patchera ? Tzn mam np ponoć grę LA NOIRE płytę druga i trzecią spaczować do wave 11 a w programie mam tylko od 1 do 7...? Sorry że kilka pytań ale nie chcę tworzyć nowych tematów, dzięki za wyrozumiałość i zimnego piwka życzę :p
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Jak w Crysis 2 nie będziesz grał przez neta to możesz wypalać co do LA Noire to musisz mieć starą wersje Wave Patchera i albo ściągniesz nową wersje 2.1.9, albo ściągnij z tej strony abgx360 - Download tą paczkę 1st-11th Wave - abgx360_video_waves_1-11_sfx.exe - 422 MB zainstaluj poprawnie i jeszcze raz przepuść grę przez program powinno pomóc bo u mnie działało
     
  4. adams83

    adams83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki za pomoc, proszę Cie jeszcze o wytłumaczenie zdania "jeszcze raz przepuścisz przez program" Chodzi Ci, że jeśli zainstaluje tą paczkę to ona doinstaluje się do mojej wersji poprzedniej wave patcher...? I później mam wgrać te wave, tak mam rozumieć to zdanie z przepuszczeniem gry przez program..? A zapytam jeszcze tylko co mogę zrobić żebym mógł grać przez neta w Crysisa ... czy może ta wersja ściągnięta nie pozwala na takową zabawę...Pozdrawiam
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    nie, ta paczka zainstaluje się do ABGX i wtedy jeszcze raz trzeba obraz gry przez ten program przepuścić, a co do Crysis 2 to musisz jeszcze dograć do obrazu SSv2 jak się nie mylę
     
  6. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    Z tego co widzę masz to samo co ja miałem - Czy to polska wersja?
    Jak chcesz usunąć ten błąd 359 to odpal abgx360>autofix>Adjust 359 for Iextreme < 1.4
    Na 99% nie powinieneś dostać bana grając na polskiej wersji gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum