1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ABGX do Assassin's Creed Brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez smikti12, Czerwiec 30, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. smikti12

    smikti12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Ostatnio utworzyłem podobny temat i dostałem odpowiedź, że można przepuścić AC:B przez program ABGX i mam pytanie w jaki sposób mam to zrobić??
    Proszę o pomoc!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak chcesz tylko przepuścić przez abgx to klikasz na load:

    [​IMG]

    Później wybierasz obraz acb i klikasz Launch na dole
     
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie zapomniaj o ustawieniach poprawnych
    Do znalezienia na necie/forum
     
  5. smikti12

    smikti12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jak znajde te ustawienia to co mam zrobić, bo ja chcę go nagrać na płytkę żeby grać na XBOX 360
     
  6. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    znajdz sobie poradnik "jak skonfigurowac abgx 360" rany... tam bedziesz mial wszystko. nie ma sensu kopiowac tego co w poradniku znajdziesz Oo.
    powodzenia
     
  7. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum