1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Abgx mod

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Rzepa, Listopad 28, 2010.

  1. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
    Witam, czy moglibyście mi podesłać mody do ABGX pokazujące archivy i języki dostępne w grze ?
    ponieważ widziałem niektórzy w swoich screenach tak maja, a pobieram grę po Rusku i ciekawi mnie czy jest język angielski standardowo .
    więc pomóżcie ;d
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bulateam89

    bulateam89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Aberdeen
    to nie mogy tylko w zakładce ustawień zaznaczasz haczyk przy show achievements

    dokładnie zakłądka OPTIONS-> show achievements,
     
  4. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Konsola powinna sama podawać języki, gdzieś po tytułem, ale nie ufaj tym danym, bo przez takie coś przejechałem się na Mafii 2, osiągnięcia były po polsku, ale napisy po angielsku.

    http://iv.pl/images/75262549696811021374.jpg
     
  6. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
    właśnie nie mam tych języków i nie wiem jak je włączyć ...
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  8. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    Rzepa nie da się włączyć tych języków bo ich po prostu nie ma!

    Abgx pokazuje pokazuje dostępne języki dla dashboardu. Tu nie ma nic wspólnego z grą. Achivy są jedynie po polsku
     
  9. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
    ok dziękówka wielka ; )
     
Wczytywanie...

Poleć forum