1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

abgx modern warfare 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dawid000, Listopad 12, 2009.

  1. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    http://img20.imageshack.us/img20/3427/mw2v.png

    obraz nadaje sie do spatchowania i nagrania? jak nie to daj ktos link do dobrego torrenta
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    abgx zrobil autofix'a sproboj przepuscic jeszcze raz to bedziesz wiedzial czy sie nadaje
     
  4. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up
    nigdzie nie moge znalesc tego video.iso
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie mieszajcie chlopakowi.

    chcesz spatchowac na wave 3???
    spatczuj patcherem i juz nie sprawdzaj abxem bo ci zepsuje obraz
     
  6. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok ale czy ten obraz jest dobry do patchowania? bo sa te 3 czerwone pola i nie wiem ocb
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. Adham

    Adham Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    ..ja mam taki sam problem ale z gra db racing blast

    [​IMG]

    nagralem ja na plyte i jak uruchamia sie to jest baily ekran z napiselm Xbox 360 i menu tak jak bym ogladal ilm... ocb??? pomoze ktos??

    mam taki sam problem z Takenem 6;/ :
    [​IMG]


    INNE NAGRANE GRY DZIALAJA BEZ ZARZUTÓW... np. Star wars nagrany pomiedzy naganriem gry Taken 6 a Dragon Ball racing blast
     
  9. Kisiel-PL

    Kisiel-PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Shark

    Shark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
  11. Adham

    Adham Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    OK postaram sie zrobic z tym activate.iso !!:) dzieki wielkie dla was:)!!!!
     
  12. Kisiel-PL

    Kisiel-PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli masz wypalone 2 gry to opłaca Ci się bardziej active.iso
    Wypalasz ją tez na DVD DL
    POZDRO ;)
     
  13. Adham

    Adham Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  14. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    edit
     
  15. Shark

    Shark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Ta wersja chyba nie ma stealth patch, więc ban murowany :D

    P.S z resztą i tak M$ zbanuje każdego :p
     
  16. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie gram na Live a na moje pytanie nie odpowiedziałeś więc po co ten post?
     
  17. tomekpioro

    tomekpioro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    CO jest nie tak z Call of Duty Madern Warfare 2, próbowałem nagrać ale nic nie wyszło
     
  18. chilman

    chilman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam wersję Call_of_Duty_Modern_Warfare_2_USA_RF-XBOX360-RRoD
    Zarzuciłem na 360wavespatcher, przerobiłem na wave 3, wypaliłem i nie działa.
    Pojawia się tylko zagraj w grę, jak odpalam to dostaje info, żebym wyczyścił płytkie i takie tam.
    Wiecie w czym problem?
    Mam ixtreme 1.6
     
  19. chilman

    chilman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    taki komunikat mam, jak obraz jest w wave4

    przerobiłem waves patcherem i od razu wypaliłem
     
  20. dawid000

    dawid000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    spatchowalem, nagralem, odpalilem, plyta do kosza
    pisze Otworz DVD
    poleci ktos jakis dobry ******* z mw2? najlepiej na bezplatnych albo na ********.org bo mam tam konto
     
  21. chilman

    chilman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wersja rrod jest ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum