1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ABGX Modern Warfare 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LeonSkennedy, Czerwiec 30, 2011.

  1. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Witam , ostatnio zrzuciłem z płyty obraz MW2 , żeby go przejechać abgx'em , średnio się na tym znam , ale jakoś nie widzę , żeby jakiś patch był wgrany do tego obrazu (jeśli chodzi o AP.2.5 ) . Tu screen jest ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    No bo nie wgrany jest.
    Nie nagrywaj jeszcze.,
     
  4. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @LeonSkennedy:
    Polska wersja CoD:MW2. Nie ma do niej łatek AP25 w bazie abgx360 (i zapewne długo nie będzie...).
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  6. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    A możesz powiedzieć skąd ją possałeś ? Bardzo bym był wdzięczny
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    teraz już nie pamiętam ,ale jest to wersja :

    Call_of_Duty_Modern_Warfare_2-XBOX360-DAGGER

    bo plik .iso ma nazwę : dgr-codmw2
     
  8. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Eagle696:
    Kod:
    Call_of_Duty_Modern_Warfare_2-XBOX360-DAGGER
    to angielska wersja gry.
     
  9. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Jak angielska , jak wyraźnie w abgx pisze "Polish" w językach dostępnych
     
  10. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Być może że ENG .
    ABGX pokazuje że ,PL,RUS itd. (być może abgx się myli)
    A plik .iso ma taką nazwe .
    Mam to na dysku ,nie nagrywałem tej wersji - gra dawno skończona.
     
  11. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @LeonSkennedy:
    Bo gra ma metadane w j. polskim. Może mieć osiągnięcie w j. polskim, wcale nie oznacza to wersji językowej samej gry.
     
  12. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    taki mały offtop - zgrałem też z płyty obraz call of duty mw 2 tak jak kolega w tym samym celu i pacha ap25 dograło tylko grę miałem przerobioną na starszego wave 2 lub 3 i wywala mi na czerwono : Video CRC does not mach ! , V0 CRC does not mach !,V1 CRC does not mach ! i pfi CRC does not mach ! Czy to jest spowodowane złym wave czy coś jest nie tak i kluczowe pytanie - czy to będzie działać ? wiem że flaga i ban za to murowana ale to mnie nie martwi :p
     
  13. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Stan:
    Będzie działać.
     
  14. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    To zasysam wersję ENG w takim razie , bo tą grę trzeba mieć w kolekcji DZIAŁAJĄCĄ :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum