1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Abgx niesamowite jaja !!

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez LessThanJake, Wrzesień 22, 2011.

  1. LessThanJake

    LessThanJake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZABRZE
    Hej,wytłumaczy mi ktoś taki error.Sciagłem Abgx 1.0.5 ale jak uruchamiam .exe to włacza mi sie wersja 1.0.2 (jak sprawdzam w About)
    No popierdzielone,usunąłem już starego abgx,z rejestru, chyba już zewsząd;] co mam uczynić :p?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    mi też tak pisze ale jest wersja 1.0.5 pisze. też nie wiem czemu ściagalem dwa razy z ich strony:)
     
  4. LessThanJake

    LessThanJake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZABRZE
    a po czym innym poznac ze to wersja 1.0.5 ?
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @LessThanJake:
    abgx360.net
     
  6. LessThanJake

    LessThanJake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZABRZE
    Ok:p juz widze,że ja tego nie zauważyłem,THX ziomy
     
  7. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A mogłbys mi wytlumaczyc jak dobrze ustawic abgx??
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ap25 level 3 .najnowszy dash 13xx i lt 1.91. inne gry nie potrzeba skanować(bo masz bana z tego co widze)
     
  9. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jakis czs mam nowa konsole bez bana ale od nowej aktualizacji nie gram przez live wczoraj sie zdecydowalem i dalem konsole do wgrania nowego flasha 1.91 a gierki z ap2.5 chce przepuscic dla kumpla bo uparł sie na CoD BO i NFS HP:confused:
     
  10. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  11. Keryy

    Keryy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ustawienie abgx360 bez sprawdzania CRC :
    [​IMG]

    W zakładce "Manually Patch" wszystko ma być odznaczone. Przypominam o zapisaniu ustawień. File > Save Settings...
     
  12. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzieki bardzo
     
Wczytywanie...

Poleć forum