1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ABGX- Tu wklejamy screeny- problemy i pytania. CZYTAĆ #1 POST!

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Blood., Grudzień 14, 2010.

  1. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z racji tego, że tego typu tematy są nagminnie zakladane, zbieram wszystko w jeden, by nie zaśmiecać reszty działów.

    Jak w temacie, wklejamy tu screeny i pytamy o wszystko związane z ABGX.

    Przed napisaniem postu, zajrzyj tutaj (wytłumaczenie błedów w abgx) // JaZz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Uped

    Uped Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    258
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]
    Jestem zielony jeśli chodzi o ABGX'a więc nie wiem jak rozumieć ten żółty napis. I czy jeśli tak mi pokaże to czy można nagrać płytę?
     
  4. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ...można...
     
  5. Uped

    Uped Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    258
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale jak przepuściłem przez xdvdmultera to mi nie pokazało zgodność z Ixtreme a sam mam go 1.5
     
  6. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    jezeli masz ixtreme lt lub lt+ i uzywasz live to lepiej tego nie wkladaj do konsoli chyba ze masz juz bana to mozesz spokojnie grac
     
  7. Uped

    Uped Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    258
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie zamierzam grac na Multi, więc mi to nie przeszkadza. Zmienić wave, nagrać i będzie chodziła? A właściwie to co abgx napisał tam na żółto o co to chodziło?
     
  8. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    ze nie maja tej wersji w bazie danych i ze abgx nie mogl naprawic tam jakiesgos pliki bo go nie znalazl ale jak grasz offline to wszystko bd dzialac
     
  9. Uped

    Uped Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    258
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jednak gdy nagrałem grę i włożyłem do napędu to nie działa. Odpala się jedynie jakieś wideo xboxa i jest jakiś napis w kilku językach.
     
  10. BratMichała

    BratMichała Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok, pierwsze pytanie: czy ten black ops jest po polsku (lub w innym języku) czy po angielsku? Drugie pytanie: jeśli pykam w gry które mają logi takie jak kolega wyżej (wszystko na zielono, a czasami ap25 albo auto patch na żółto) i gram w nie offline to podepne się do live i ban? czy muszę zagrać w taką grę dopiero ?
     
  11. Uped

    Uped Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    258
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No ta gra jest właśnie po polsku ;/ Można jakoś wgrać Stealth Patcha samemu? Np. na stronie abgx'a jest sp do coda tego ale nie do polskiego. Czy można pobrać samemu te pliki i samemu zamontować w grze co jest po polsku i będzie działać? A co do twojego zapytania panie up to chyba ban bo wykryje przeróbkę. Właściwie tak czy siak Ban kiedyś nadejdzie.
     
  12. Judzio

    Judzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, jestem w trakcie ogarniania tego programu abgx360 i w poniżej wklejonych screenach widać, że brakuje jakiegoś tam pliku Video.iso i wnioskuję że gra jest 4th-7th wave? Czyli mam do folderu Stealh Files ściągnąć i rozpakować plik 3rd/4th/5th/6th/7th Wave self-extracting archive (for Windows) ze stronki abgx360 - Download ??



    [​IMG]

    [​IMG]
     
  13. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    tak musisz to pobrac
     
  14. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    [​IMG]
    Znam się na obrazach abx ale to jest wyjątek bo mam 1 płytę i czy zadziała
    Mam zwykle LT
     
  15. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    sproboj pobrac to 4th Wave (2.0.8498.0) - Video_1914211B.rar - 76 MB ze strony abgx i w tedy powinno sie narawic
     
  16. Uped

    Uped Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    258
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli abgx nie ma w bazie mojej wersji coda black ops to nie można go naprawić? na nic się przyda obraz? będę musiał grac tylko na wersjach po ang. ? Ale widziałem że ktoś miał ixtreme 1.5 i grał w assassina 2 Pl, choć nie ma w bazie tej wersji Pal.
     
  17. Uped

    Uped Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    258
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]
    To log z gry która działa na moim xbox'ie (ix 1.5) i też ma tam na zółto napisane jak w codzie a jednak gra działa. A może ja źle nagrałem bo jak daję płytę to jest tylko "otwórz napęd" i jak kliknę to się pojawiają napisy w kilku językach i jakies wideo xbox'a. Już nie rozumiem...
     
  18. mateuszhg

    mateuszhg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich, nie udało mi się jeszcze poprawnie nagrać płyty z grą oglądałem tutki niby wszystko robię tak jak trzeba a dalej coś nie działa. Podaje niżej screeny przerabiania gry EA MMA. Po ściągnięciu gry rozpakowuje sprawdzam programem abgx360 1.0.5 niby wszystko jest ok i teraz trzeba przerobić to na wave 3 wiec używam programu 360WavesPatcher odłączonego od internetu przerabiam na wave 3. Później sprawdzam programem abgx360 1.0.5 nadal z wyłączonym internetem i już są jakieś błędy. Proszę was o pomoc bo nie chce zmarnować kolejnej płyty. Nagrałem taką płytke i po włożeniu wyświetla się "otwórz dvd" i po kliknięciu jest tylko napis Xbox360. Nie wiem jaką mam wersje przeróbki mojego xboxa ale wiem że mafia 2 śmiga na wave3. Pozdrawiam

    Pierwsze sprawdzenie po ściągnięciu

    [​IMG]

    [​IMG]


    Natępne sprawdzenie po przerobieniu na wave3
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  19. mateuszhg

    mateuszhg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wklejać to sobie można i tak tu chyba nikt nie zagląda
     
  20. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Człowieku, kto ci po spatchowaniu gier każde ponownie sprawdzać obraz gry w abgxe?
    To że odłączysz neta to nie zmienia faktu że abgx wykryje zły obraz(no bo przerobiłeś w końcu) i ci wypluje błędy

    Ściągasz gre -> sprawdzasz w abgxe -> przerabiasz na odpowiedni wave -> nagrywasz
     
  21. mateuszhg

    mateuszhg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i ślicznie Ci dziękuję za taką odpowiedź krótko i na temat tylko wywala mi takie błędy po przerobieniu na czerwono wiec nie chce zwalić płyty jeszcze podam takiego screen i powiedz mi czy to pójdzie. Mam mafie 2 oczywiście kopie wszystko ładnie działa i na wzór zrobiłem obraz i sprawdziłem go i nie ma tam takich błedów jak tu po przerobieniu MMA [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
Wczytywanie...

Poleć forum