1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

abgx

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateo16, Luty 2, 2011.

  1. mateo16

    mateo16 Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁDZ
    pobrałem assasina i chcę nagrać go na płytę, lecz nie zbyt ogarniam abgx, niech mi ktoś powie wystarczy, że pobiorę abgx360_v1.0.5_setup.exe przepuszczę przez to assasina i gotowe ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie musisz przepuszczać abgxem jeśli nie grasz online,chyba że chcesz mieć pewność że z obrazem jest wszystko OK
     
  4. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli to Brotherhood to koniecznie go trzeba przepuścić, aby spatchował AP 2.5. To jest ustawione automatycznie, ale możesz jeszcze w opcjach programu pozaznaczać np. Check Fix/Video padding, Check for AnyDVD style game data corruption, Check CRC. Takie tam pierdoły.
     
  5. mateo16

    mateo16 Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁDZ
  6. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    masz prawdopodbnie angielska wersje z wgranymi polskimi dialogami
    wiec jest w miare ok powinno działac
     
  8. mateo16

    mateo16 Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁDZ
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html a czy jest różnica czy do tego użyje abgx ver. 1.0.4 czy tego najnowszego ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum