1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

abgx

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TobiaszBP, Lipiec 5, 2011.

  1. TobiaszBP

    TobiaszBP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Witam chcę ustawić abgx'a tak aby ustawiał mi gry pod ixtrime 1.1 na liteon , ostatnio sciągnołem assassin's creed brotherhood i ustawił mi go pod 1.9 bo wyszła nowa aktualizacja a niestety nie przerobie teraz konsoli więc mozę ktoś mnie odesłać do jakiegoś linku lub szybko mi wyjasnić co i jak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co wiem w abgxie nei da się ustawić tak aby patchował na 1.1
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Patche automatycznie są pobierane,jak panował LT+1.1 to takie się pobierały.
     
  5. TobiaszBP

    TobiaszBP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    dzięki za info wgram wszystko recznie:)
     
  6. TobiaszBP

    TobiaszBP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    mam już pacza do wgrania potem mam puscić to przez abgx wie ktoś jak mam go ustawić aby nie spaczował mi go na nowego dasza?
     
  7. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html


    tu masz, robisz tylko punkt z PPF-O-MATIC 3 (pierwsze 5 punktów). Ale nie jestem pewien, bo nigdy tego nie robiłem.

    Przed zrobienem patcha przeskanuj obraz abgxiem (żeby sprawdził, czy wszystko jest ok), a potem dopasuj tego patcha na 1.1



    Ale nie jestem pewien czy to zadziała.
     
  8. TobiaszBP

    TobiaszBP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Zrozumiałem to tak przepuszczam wypakowana gre przez abgx (który pewnie spat****e mi gre na nowego dasza) potem robie programem PPF-O-MATIC 3 , tak zrobie ;]
     
  9. TobiaszBP

    TobiaszBP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    abgx pokazał mi coś takiego 4950843/kvlsfod
    teraz będę patchował gre i nagrywał ;]
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nagrywaj przyda ci sie plyta jako podstawka pod kubek z kawa
     
  11. TobiaszBP

    TobiaszBP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    rozumiem iż obraz jest zły?
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    napis na czerwono nic ci nie mowi???
     
  13. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Wersji od Szopasquad nie da się zrobić.
    Musisz pobrać inną .
     
  14. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czytaliście cały wątek? On chce dopiero dograć patcha do lt+ 1.1.
     
  15. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @turbin:
    Widziałeś screenshota? To jest polska wersja AC:B której nie załata ani PPF-O-Matic ani abgx360.

    @TobiaszBP:
    Użyj Fake AP25.
     
Wczytywanie...

Poleć forum