1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

abgx360 Aliens vs. Predator - wynik

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TeX, Luty 19, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Piotr360

    Piotr360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kwidzyn
    Nie wiem co ten błąd oznacza, ale nagrałem jedną grę w której abgx360 wykrył coś takiego, a śmiga bez problemu. prawdopodobnie chodzi o to, że gra jest z najnowszego WAVE. Ja miałem tak z Dante's Inferno.
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Taki wynik oznacza że gry nie ma jeszcze w bazie danych . Ale obraz jest na 99,99% poprawny i można nagrywać .
     
  5. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bardzo dziękuje :)
     
  6. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    gra jest już w bazie inaczej nie było by wyników crc ale ma wyższy wave niż 3 a abgx 1.2 nie obsługuje wave 4.5.6
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2597
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wave4 obsługuje. Nie obsługuje wave5 i 6
     

Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. dzejms13
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    86
  2. tomo122
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    137
  3. Olette
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    176
  4. Neksusik
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    361
  5. pablo88r
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    670
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum