1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Abgx360 błędy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sereq28, Grudzień 8, 2010.

  1. sereq28

    sereq28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Miałem dwa obrazy wave 4 i po skanie abgx było wszystko zielone zmieniłem wave na 3, wave360patcherem i następujące błędy

    [​IMG]
    [​IMG]
    Co poradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sereq28

    sereq28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oryginalna gra ma wave 4, jeżeli zmieniłeś na wave 3 to poszczególne CRC nie są identyczne z wersją sklepową, z co za tym idzie - nie są bezpieczne do gry online (punkt 3 na screenach).
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    trzeba dodac ze abgx sam wiekoszosc naprawił poza video bo nie miał tych plikow
     
  6. Aro01

    Aro01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wolfenstein i blad dvd 2

    Witam
    Chce nagrac gre na lt 3.0 ale mam taki błąd pomocy...
    [​IMG]
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. apebek
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    330
  2. Dragon124
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    873
  3. Kondziu360
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    2722
  4. sroxer
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    1236
  5. Dmk84
    Odpowiedzi:
    29
    Wyświetleń:
    3434

Poleć forum