1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ABGX360 co to za błąd ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Saczers, Grudzień 4, 2012.

  1. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. Saczers

    Saczers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    NS
    wiec moge juz nagrac bez przepuszczania ?
     
  5. didas92

    didas92 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak juz raz przepusciles i stworzylo Ci plik dvd to juz nie musisz drugi raz przepuszczac. Sporo obrazow nie ma w bazie abgx a mozna grac na live np :)
     
  6. Drozdzol_24

    Drozdzol_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie mam poważny problem mianowicie pobrałem grę Black Ops 2 - Polish Vodka i dogrywam topology pod lt+ 2.0 i zawsze sprawdzałem obraz przed nagraniem jak w tym http://i1054.photobucket.com/albums/...azupodLT20.jpg i jak pokazywało mi The first 12 sectors of topology data are blank to zawsze oznaczało że topology się prawidłowo dograło teraz jak robie wszystko tak samo zawsze pokazuje mi Topology data is currently verified tak jak by nie dograło topology pod lt+ 2.0 pisałem na forum kazali mi tylko dograć topology pod 2.0 i nagrywać nie przepuszczać przez abgx po dogra mi topology pod lt+ 3.0 ale ja w abgx zaznaczam opcje disable write także nie dogrywa lecz mnie informuje tylko pod jakie lt+ jest przygotowany obraz przed wypaleniem i co najlepsze nie moge dograć topology pod lt+ 2.0 żeby w abgx jak sprawdzam pokazywało mi komuniukat na czerwono The first 12 sectors of topology data are blank a nie na zielono Topology data is currently verified i tak też mam z Hitmanem nowym jak chce z lt+ 3.0 ma 2.0 zrobić nie da rady zmienić topology a jak nagram wyskakuje komunikat płyta nie obsługiwana pomoże ktoś!! wrzucam screen po dograniu topology pod lt+ 2.0 sami zobaczcie http://www.bankfotek.pl/view/1372593
     
  7. Drozdzol_24

    Drozdzol_24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Już zrobiłem temat zamknięty
     
Wczytywanie...

Poleć forum