1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Abgx360] Fable 3 , Pytanie w sprawie nagrywania!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sync, Październik 15, 2011.

  1. Sync

    Sync Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc

    Czy mozecie oblukac tego skana i zobaczyc czy mozna spokojnie juz Fable 3 nagrywac?

    Ustawienia ,które miałem podczas robienia tego:

    [​IMG]

    A tutaj skan:
    [​IMG]


    Mój Xbox:
    Xbox 360 slim 250GB , LT+ 2.0 , Dash (3604)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Możesz nagrywać było na czerwono o braku AP25 ale wgrało fixa. Weź jeszcze raz teraz przeleć i wrzuć screena nie powinno nic być na czerwono.
     
  4. Sync

    Sync Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej spoko , zaraz to zrobie, a napisz mi jeszcze czy musowo w ustawieniach dawac Check/Fix Video padding? Bo to chyba tylko jak sie gra na XBL to trzeba?
     
  5. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    lepiej mieć to zaznaczone niczemu to nie przeszkadza
     
  6. Sync

    Sync Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej ale juz nie trzeba robic od nowa z tym ustawieniem? Odpuscic i w przyszlosci robic tym? (Video check/fix padding)


    A tu skan jak wyglada teraz Fable3
    [​IMG]
     
  7. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wszystko cacy możesz nagrywać :).
     
  8. Sync

    Sync Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki , zaraz lece nagrywac. Potem zdam relacje w edycie czy dziala :)



    Edit.

    Wszystko ladnie pieknie dziala :) , dzieki jeszcze raz
     
Wczytywanie...

Poleć forum