1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Abgx360 gui - czy moge wypalić płyte?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oskar5555, Październik 16, 2010.

  1. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Moje pytanie jest takie czy jak mi wyskakuje w abgx360 gui coś takiego to czy mogę nagrać obraz płyty czy coś musze jeszcze z nim zrobić?



    Checking for updates to abgx360.dat...
    Server file abgx360.dat no newer than local file - not retrieving

    C:\Users\OSKI\Desktop\Ninety-Nine Nights 2 (DAMEXBOX360.COM)\Ninety-Nine Nights
    2 (DAMEXBOX360.COM).dvd needs to be fixed
    C:\Users\OSKI\Desktop\Ninety-Nine Nights 2 (DAMEXBOX360.COM)\Ninety-Nine Nights
    2 (DAMEXBOX360.COM).dvd was fixed

    Checking Game
    ISO: "C:\Users\OSKI\Desktop\Ninety-Nine Nights 2 (DAMEXBOX360.COM)\Ninety-N
    ine Nights 2 (DAMEXBOX360.COM).iso"
    Size: 7838695424 bytes (SplitVid 3rd or 4th wave)
    Files in ISO: 12, Folders in ISO: 4
    Total bytes used: 4049495834 (55.48%)
    Game appears to have random padding

    Checking default.xex
    Original PE Filename: N32_Release_LTCG.exe
    Original PE Timestamp: 2010/03/19 00:53:29
    Game Name: Ninety-Nine Nights?/EU
    Developer: feelplus
    Publisher: Konami Digital Entertainment
    Genre: Game - Action
    No Avatar Awards
    Achievements: 50 Achievements totaling 1000 Gamerscore
    XEX CRC = 0C87B0C9
    XEX Media ID: FC2B536F6A0AC305FF125DD4-7B183D1C

    Region Code: 0x00FF0000
    PAL

    Checking SS
    Timestamp of Authoring: 2010/03/26 00:00:00
    Timestamp of Mastering: 2010/04/14 04:39:08
    SS Version: 1
    SS CRC = 5ED1E943 (RawSS = B82212FB)
    SS Media ID: FC2B536F6A0AC305FF125DD4-7B183D1C (matches game)
    SS looks valid

    Checking DMI
    Timestamp of Authoring: 2010/03/26 00:00:00 (matches SS)
    DMI CRC = E07DAFDE
    DMI Media ID: FC2B536F6A0AC305FF125DD4-7B183D1C (matches game)
    DMI looks valid

    Checking PFI
    PFI CRC = 05C6C409
    PFI matches known data (4th wave - requires iXtreme v1.51 [Hitachi only],
    v1.6 [using activation disc], v1.61 or later)


    Video partition found
    Video CRC = E2FA3A26 (V0 = E0363F4E, V1 = EAE76B94)
    Video partition does not match known data (could be corrupt or a new wave not
    seen before)


    Stealth status is uncertain

    Starting Verification
    Looking for 5ED1E9430C87B0C9.ini in the online verified database
    There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database
    Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination
    Attempting to at least verify the game data
    Looking for Xex_0C87B0C9.ini in the online verified database
    There is no verified rip of Xex CRC 0C87B0C9 in the online database
    Failed to find a verified ini file for this Xex
    Verification failed

    Aborting AutoFix because there is no Xex ini available
    AutoFix Failed, Stealth is still uncertain


    Press any key to exit . .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po 1 to napisz jaką masz przeróbkę :p Pewnie lt 1.1 ale musisz napisać i po 2 dodaj screena z tego.. a nie kopiuj wklej :p albo zrób to jakoś z kolorami :p
     
  4. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    jeżeli masz LT1.1 to SS na V2, i powinno działać, a reszta jest ok, chociaż daj jeszcze screena w kolorach bo mogłem się gdzieś rypsnąć, a w kolorach jest wszystko przejżyście
     
  5. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Dobra już poprawiłem jeśli chodzi o tą przeróbkę to nie wiem jak to sprawdzić ale chyba jest ta o której pisałeś.
     
  6. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli nie chce grać na necie to po co mu ss2?


    P.S. według jakiego poradnika to robisz?
     
  7. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Nie chce grać na necie powiedz tylko czy moge to nagrać na płytkę żeby wszystko elegancko działało.
     
  8. Hollyxd

    Hollyxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Kolego nie nagrywaj tego bo ja próbowałem to 3 razy nagrywać ImgBurnem na Verbatimach i za każdym razem wyskakiwało mi
    [​IMG]

    Może komuś już udało się to nagrać. Jeśli tak to proszę o pomoc może być na private
     
  9. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Na moje wygląda dobrze, coś jest z partycją VIDEO ale byc może poprostu nie ma w bazie informacji o niej.
    @up coś z nagrywarką masz...
     
  10. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE

    Co do odczytów z abgx to zobacz to : http://xboxforum.pl/iso-f31/wytlumacznie-bledow-abgx360-19483.html

    Co do nagrywania to zmień imgburn na clonecd lub XBC bo imgburn "gryzie" się z niektórymi programami na kompie i dość często wywala błędy podczas nagrywania i płyta nadaje się do wyrzucenia .
     
  12. CiągleMnieBanują

    CiągleMnieBanują Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A może wymień nagrywakre bo ta już nie ogarnia?
     
  13. Hollyxd

    Hollyxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Kolego tydzień temu kupiłem nowego lite-ona za jedyne 70zł. Dzisiaj próbowałem nagrać Clonemcd i nagrało do 34% i koniec. kolejna płyta na śmietnik. Ma ktoś może jeszcze jakieś pomysły.
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to trzeba bylo kupic tydzien temu jakis lepszy naped a nie syfiasty liteon :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum