1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Abgx360 nfs hp

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BadylO, Luty 12, 2012.

  1. BadylO

    BadylO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Coś chyba jest nie tak. Nie wiem jestem zielony w tym programie, zobaczcie:
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    Poustawiałem wszystko w programie tak jak w tym poradniku [TUTORIAL] Nagrywanie gier XBOX360 (ABGX360) - polish:Elite:board
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrcinkam

    mrcinkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba ten dany obraz gry nie jest w rejestrze mozesz nagrac i zobaczyc czy pojdzie ale nie odpalaj gry online.
     
  4. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    tutaj problem leży po stronie połączenia do bazy danych, bo program w ogóle się z nią nie połączył, polecam spróbować jeszcze raz
     
  5. BadylO

    BadylO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Jeżeli masz LT 3.0 to nie będzie działać... Jeżeli 2.0 lub 1.9 to będzie działało :D
     
  7. BadylO

    BadylO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak to jest że na nowszej nie zadziała? ... nagrałem i nie działa. jak w ogóle sprawdzić lt?
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    najlepiej grami albo za pomocą jf bo zgraniu softu z napędu
     
  9. BadylO

    BadylO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a co mam zrobić żeby działało na lt 3.0?
    edit. sorry za ten mały odkop
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...treme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283
    Ustaw wszystko jak w moim poradniku, podłącz internet do komputera i będzie działało.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Neksusik
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    268
  2. pablo88r
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    550
  3. smir
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    438
  4. sempre
    Odpowiedzi:
    28
    Wyświetleń:
    1226
  5. zielak1992
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    373

Poleć forum