1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ABGX360 nie pat****e gry Dragon Ball Battle of Z

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qwe789789, Luty 3, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nowy wave jest i nie ma jeszcze patcha do abgx360 . Offline możesz pograć i będzie gra działać bezproblemu.
     
  4. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    co mam zrobic aby zagrac offline ??
    albo inne pytanie jak to nagrac zeby dzialo, nie gram przez internet gram tylko offline ?
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    452
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaka masz przeróbkę?

    Wysłano z L710........ Tapatalk
     
  6. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    lt2 gra posiada xgd2




    a czy sama topologia nie wystarczy aby naped odczytal gre ?
     
  7. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Skan abgx360 i nagrać będzie śmigać.
     
  8. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    super to skanuje i sprawdze czy dziala odpisze po nagraniu :)


    gra sie nagrala xbox odpalil tylko naped z pc mi plyte porysowal -.-
     
  9. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    o oznaka, że trzeba nagrywarkę zmienić.
     
  10. qwe789789

    qwe789789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jeszcze wczoraj nagralem dj hero 2 i bez ryski



    kupilem nowa teraz nagrywam z predkoscia x2 wtedy nagrywalem x2,4
    mozliwe ze to i nawet xbox byl.




    gra nagrana poprawnie bez rysy wszystko fajnie ale pojawilo sie cos takiego:
    http://imageshack.com/a/img36/4850/dfxp.jpg
    co teraz gra zainstalowana na dysku to plyta powinna smigac




    Problem zostal rozwiazany podlaczylem xboxa do internetu zpatchowalo i gre sie odpala wszystko smiga dzieki :)
     

Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. dzejms13
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    121
  2. tomo122
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    152
  3. Olette
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    210
  4. Neksusik
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    375
  5. pablo88r
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    681
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum