1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ABGX360 Ustawienia! Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tyoka, Listopad 29, 2010.

  1. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    Witam. Prosze o link lub ss jakie maja byc ustawienia najnowszego abgx, jestem w tym nowy. Posiadam LT+.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  4. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    "2. Tak przygotowujemy tylko obrazy zawierające zabezpieczenia AP25" A Mafia II z tego co wiem to nie posiada więc ominac jakis punkt na ss czy wszystko tak samo?
     
  5. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mafia II nie posiada AP25. Tylko 3 gry na chwile obecna posiadaja to zabezpieczenie. Po prostu przepusc sobie obraz przez ABXa czy wszystko jest jak nalezy i wypalaj. NIe musisz zadnych patchow wgrywac.
     
  6. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Mafii nie musisz robić tym sposobem co pisze ona nie ma ap25.
     
  7. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    Czyli "łopatologicznie" wyzaznaczac wszystko jak na tych ss w abgx i jak all ok to nagrywac smialo. Wlasnie nie wiedzialem co ma byc ustawione w abgx(to moja pierwsza gra nagrywana) i nie wiedzialem czy to co odrazu po instalacji jest czyy jak na ss
     
  8. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    [​IMG]
    Jak rozwiazac ten problem? czy moge tak nagrac?

    Na jakims forum wyczytalem - Jeżeli jest to jedyny błąd to oznacza że gry po prostu nie ma w bazie dostępnych releasów. Gra powinna być ok (na 99%). Albo jest za wcześnie i gra nie została jeszcze dodana albo jest to jakiś rzadki release (np. wersje PL od SKAZY)
    PS. niektóre releasy nigdy nie będą dodane. Dodawane są gdy co najmniej 2 kopie z różnych źródeł posiadają te same kombinacje XEX/SS.

    Wiec nagrywac?
     
  9. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    Pomoze ktos? Bo czekam z nagrywaniem
     
  10. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagrywaj śmiało. Na 99% powinno Ci pójść.
     
  11. Microo

    Microo Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moim zdaniem w ogóle nie musisz przepuszczać Mafii 2 przez abgx'a, a jeżeli już chcesz kombinować to standardowe ustawienia są wystarczające.
     
  12. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    Wiec niby wszystko mi nagralo a problem "prosze przeczyscic szmatka...". Plyta Verbatim DVD-R DL. Wiec gdzie mogl byc proglem ? Po wlozeniu plyty do napedu cd w PC posiadam foldery $SystemUpdate, AUDIO_TS, VIDEO_TS
     
  13. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. W jakim programie to nagrywałeś?
    2. Nagrywałeś plik dvd czy obraz ISO?
    3. Z jaką prędkością nagrywałeś? (osobiście polecam 2.4)
     
  14. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    ImgBurn, predkosc 2.4, i plik dvd nagralem. (nagrywalo sie wszystko ponad godzine gdzies)

    Zadnych bledow nei bylo. Wiec plyta do kosza i ta gra takze z kompa...?

    Jezeli plyta bedzie w konsoli i ja zresetuje to pokaze mi sie jako film dvd ale wiadomo nie da rady do przewinac ani puscic. tylko pokazany jest obrazek xbox 360
     
  15. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    oto moj log z imgburn


    I 23:43:32 ImgBurn Version 2.5.2.0 started!
    I 23:43:32 Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600 : Dodatek Service Pack 3)
    I 23:43:32 Total Physical Memory: 1*310*192 KB - Available: 388*124 KB
    W 23:43:32 Duplex Secure's SPTD driver can have a detrimental effect on drive performance.
    I 23:43:32 Initialising SPTI...
    I 23:43:32 Searching for SCSI / ATAPI devices...
    I 23:43:34 -> Drive 1 - Info: HL-DT-ST CD-RW GCE-8523B 1.00 (G:) (ATA)
    I 23:43:34 -> Drive 2 - Info: TSSTcorp CD/DVDW SH-S182M SB03 (F:) (ATA)
    I 23:43:34 -> Drive 3 - Info: GBKBYFU WX634TMB8LMV 1.03 (H:) (SCSI)
    I 23:43:35 -> Drive 4 - Info: GBKBYFU WX634TMB8LMV 1.03 (I:) (SCSI)
    I 23:43:35 Found 1 CD-RW, 1 DVD±RW/RAM and 2 BD-ROM/HD DVD-ROMs!
    I 23:47:05 Operation Started!
    I 23:47:05 Source File: E:\torre\GanMafPoPLP.dvd
    I 23:47:05 Source File Sectors: 3*827*488 (MODE1/2048)
    I 23:47:05 Source File Size: 7*838*695*424 bytes
    I 23:47:05 Source File Volume Identifier: DVD_ROM
    I 23:47:05 Source File Volume Set Identifier: ec67c000MS UDFBridge
    I 23:47:05 Source File Application Identifier: CDIMAGE 2.45 (12/06/2000 TM)
    I 23:47:05 Source File Implementation Identifier: Microsoft CDIMAGE UDF
    I 23:47:05 Source File File System(s): ISO9660; UDF (1.50)
    I 23:47:05 Destination Device: [1:0:0] TSSTcorp CD/DVDW SH-S182M SB03 (F:) (ATA)
    I 23:47:05 Destination Media Type: DVD-R DL (Disc ID: MKM 03RD30) (Speeds: 4x; 6x; 8x)
    I 23:47:05 Destination Media Sectors: 4*171*712
    I 23:47:05 Write Mode: DVD
    I 23:47:05 Write Type: DAO
    I 23:47:05 Write Speed: 2,4x
    I 23:47:05 Link Size: Auto
    I 23:47:05 Lock Volume: Yes
    I 23:47:05 Test Mode: No
    I 23:47:05 OPC: No
    I 23:47:05 BURN-Proof: Enabled
    W 23:47:05 Write Speed Miscompare! - Wanted: 3*324 KB/s (2,4x), Got: 5*540 KB/s (4x)
    I 23:47:05 Optimal L0 Data Zone Capacity: 1*913*760
    I 23:47:05 Optimal L0 Data Zone Method: Copied From Original Disc
    W 23:47:31 Cannot set the layer break position when burning DVD-R DL media.
    I 23:48:02 Filling Buffer... (40 MB)
    I 23:48:04 Writing LeadIn...
    I 23:49:11 Writing Session 1 of 1... (1 Track, LBA: 0 - 3827487)
    I 23:49:11 Writing Track 1 of 1... (MODE1/2048, LBA: 0 - 3827487)
    I 23:49:11 Writing Layer 0... (LBA: 0 - 2092895)
    I 00:02:05 Writing Layer 1... (LBA: 2092896 - 3827487)
    I 00:12:49 Synchronising Cache...
    I 00:15:44 Exporting Graph Data...
    I 00:15:44 Graph Data File: C:\Documents and Settings\User\Dane aplikacji\ImgBurn\Graph Data Files\TSSTcorp_CD-DVDW_SH-S182M_SB03_29-LISTOPAD-2010_23-47_MKM_03RD30_2,4x.ibg
    I 00:15:44 Export Successfully Completed!
    I 00:15:44 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:28:38
    I 00:15:44 Average Write Rate: 5*398 KB/s (3.9x) - Maximum Write Rate: 5*566 KB/s (4.0x)
    I 00:15:44 Cycling Tray before Verify...
    W 00:15:50 Waiting for device to become ready...
    I 00:16:12 Device Ready!
    I 00:16:13 Operation Started!
    I 00:16:13 Source Device: [1:0:0] TSSTcorp CD/DVDW SH-S182M SB03 (F:) (ATA)
    I 00:16:13 Source Media Type: DVD-R DL (Book Type: DVD-R) (Disc ID: MKM 03RD30) (Speeds: 4x; 6x; 8x)
    I 00:16:13 Image File: E:\torre\GanMafPoPLP.dvd
    I 00:16:13 Image File Sectors: 3*827*488 (MODE1/2048)
    I 00:16:13 Image File Size: 7*838*695*424 bytes
    I 00:16:14 Image File Volume Identifier: DVD_ROM
    I 00:16:14 Image File Volume Set Identifier: ec67c000MS UDFBridge
    I 00:16:14 Image File Application Identifier: CDIMAGE 2.45 (12/06/2000 TM)
    I 00:16:14 Image File Implementation Identifier: Microsoft CDIMAGE UDF
    I 00:16:14 Image File File System(s): ISO9660; UDF (1.50)
    I 00:16:14 Read Speed (Data/Audio): MAX / MAX
    I 00:16:14 Verifying Session 1 of 1... (1 Track, LBA: 0 - 3827487)
    I 00:16:14 Verifying Track 1 of 1... (MODE1/2048, LBA: 0 - 3827487)
    I 00:16:14 Verifying Layer 0... (LBA: 0 - 2092895)
    I 00:25:03 Verifying Layer 1... (LBA: 2092896 - 3827487)
    I 00:31:41 Exporting Graph Data...
    I 00:31:41 Graph Data File: C:\Documents and Settings\User\Dane aplikacji\ImgBurn\Graph Data Files\TSSTcorp_CD-DVDW_SH-S182M_SB03_29-LISTOPAD-2010_23-47_MKM_03RD30_2,4x.ibg
    I 00:31:41 Export Successfully Completed!
    I 00:31:41 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:15:27
    I 00:31:41 Average Verify Rate: 8*266 KB/s (6.0x) - Maximum Verify Rate: 11*526 KB/s (8.3x)
    I 00:46:26 Close Request Acknowledged
    I 00:46:26 Closing Down...
    I 00:46:27 Shutting down SPTI...
    I 00:46:27 ImgBurn closed!
     
  16. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Plyta ma byc dvd+ dl a nie - tak jak napisales
    Wezmiesz prawidlowa plyte i bedzie ok:)
    Sent from my HTC Magic SparksMod using Tapatalk
     
  17. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    Plyta byla DVD DL... tam sie kolega pytal czy wybrales iso czy nana.dvd do nagrania w programie... VERBATIM DVD-R DL. Wiec gdzie byl blad?
     
  18. Microo

    Microo Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płyty powinny być DVD+R, nie DVD-R.
     
  19. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Tam gdzie wlozyles plyte dvd dl- a nie dvd dl+ na ktorych to wlasnie powinno sie nagrywac gry na xboxa

    Sent from my HTC Magic SparksMod using Tapatalk
     
  20. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    To istanieja plyty DVd-R DL I DVD+r DL?... i tu byl blad? a w logu imgburn? W 23:47:31 Cannot set the layer break position when burning DVD-R DL media.
     
  21. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Tak to vyl blad.kup dobra plyte i bedzie ok

    Sent from my HTC Magic SparksMod using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum