1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Abgx360??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Masownik, Grudzień 14, 2009.

  1. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    Witam
    Jako ze nie moge psiac postow w innych dzialach a znalalzme odpowiedni temat w ktorym bym mogl zapyta..wiec zmuszony jestem umiescic posta tutaj puki co..
    Mam softa Ixtreme 1.6..po sciagnieciu obrazu dobrze jest sprawdzic go abgx360?? jaki jest najonwszy do pobrania?? i co w tutorialu oznacza
    Pliki video do pobrania na abgx360 - Download
    3rd Wave - Video_0E58FB9D.rar
    4th Wave - Video_1914211B.rar

    musze je pobrac jesli mam tego nowego Ixtreme??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
  4. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    nie wiem czy cie dobrze zrozumialem czyli moge albo wypalic ta plyte activate iso albo rpzerabiac tym abgx360 obraz zeby nie uzywac tej plyty aktywacyjnej??
    a te pliki co pogrubilem musowo trzeba wgrac jesli chce tylko sprawdzac poprawnosc obrazu przed nagraniem bo raczej wypale ta plytke aktywacyjna
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Powinieneś je wgrać tak jak w instrukcji - wgrywasz je na kompie
     
  6. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    ok dzieki
    a co do mojego pytania to jelsli przerobie tym programem ABGX360 Patchowanie z WAVE 4 na WAVE3/2..to nie bedzie mi potrzebna plytka z activiso??? i jesli mam Ixtreme 1.6 to na jaki wave musze patchowac kazda gre zeby smigala bez problemow?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. nie będzie potrzebna
    2. koniecznie na wave3
     
  8. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    ok wielkie dzieki za pomoc..podziekowalem juz a to tak z ciekawosci Wave 4 oblusguje co w takim razie?? skoro na 1.6 musze rpzerabiac kazda gre na Wave 3
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Póki co:

    Hitachi 1.51
    Samsung, Benq 1.61

    Dla Liteona nie ma
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Neksusik
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    272
  2. pablo88r
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    551
  3. smir
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    440
  4. sempre
    Odpowiedzi:
    28
    Wyświetleń:
    1228
  5. zielak1992
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    373

Poleć forum