1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

abgx360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kipomek, Grudzień 23, 2010.

  1. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    siema sciagnalem abgx z oficjalnej strony
    abgx360 - Download
    abgx360_v1.0.5_setup.exe
    <<hotfile>>
    wciskam ctrl+o, zaznaczam disable writes, potem launch... moge tu dac screena czy wszystko z gra jest ok ? mam lt+, powiecie co przerabiac
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO -&gt;
  4. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    po pierwsze to jest dział dla Świerzaków, a nie userów, po drugie jaka gra? po trzecie nie ten dział. wyślij mi screen na pw
     
  5. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO -&gt;
    CZY MOŻE MI KTOS POWIEDZIEC JAK JA MAM USTAWIC TEGO ABGX?!?!?!?!? chce nagrac EA MMA, COD black OPS, prototype... co ja musze ustawic w abgx, aby spokojnie nagrac gre na plytke? :/
     
  6. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    standardowe opcje powinny Ci wystarczeć...
    jeśli w logu wszystko jest na zielono to mozesz smiala nagrywać...
    Jesli chcesz grac tez online pamietaj aby gry były z ssv2 :)...

    Jeśli już tak bardzo chcesz to moge zaraz dorzucić screeny to ustawisz sobie tak jak ja mam.
     
  7. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  8. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    [​IMG]

    Proszę :p... mozesz sobie tak ustawić powinno być ok :p... o ile nie sa one standardowe :D...
     
  9. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO -&gt;
    Cos mi sie wydaje ze lipa :/ zrobilem MMA na tych ustawieniach. Oto screen. wszystko ok ?(Mam LT+, w mma chyba przez xlinka nie bd gral-o ile xlink mi zadziala ;p)
    [​IMG]
    @down nie rob offtopu, nikomu nie powinno to przeszkadzac
     
  10. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    żarty sobie robisz ? nie jesteś świeżakiem !
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Neksusik
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    272
  2. pablo88r
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    551
  3. smir
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    440
  4. sempre
    Odpowiedzi:
    28
    Wyświetleń:
    1228
  5. zielak1992
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    373

Poleć forum