1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Abgx360_v1.0.5 już wyszedł

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez L4mia, Grudzień 6, 2010.

  1. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    co nowego to:
    What's new/fixed:
    * Fixed a bug when AutoFixing or manually patching Video that would cause an AP25 replay sector to get blanked out (some functions were still using the old hardcoded value for Video padding size)
    * Improved Game CRC progress indicator to prevent poor formatting if "Time Left" became more than 999 minutes
    * Added progress indicators for Video CRC, SplitVid and SplitVid padding checks
    * Now using bigbuffer when checking SplitVid which results in much faster performance when comparing L1 Video on L0 to L1 Video on L1 (especially when checking a burned DVD)
    * Note: The GUI has not been changed and will still display version 1.0.2, don't worry about it as long as the CLI app displays v1.0.5

    abgx360 - Download


    nie znam poprawnie angielskiego więc tłumaczenia brak - sam wygląd programu jest z wersji 1.02 - w oknie CLI jest 1.0.5
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam pytanko a jak go ustawić żeby wszystko było ok :)
     
  4. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
  5. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    musze pobierac tez tez wszsytkie wave?
     
  6. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    nie wystarczy abgx setup exe?
     
  8. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Nie musisz. Pobieranie wave jest konieczne jedynie jeśli grasz na Xbox Live i chcesz, by abgx360 automatycznie przywracał oryginalne (granie ze zmienionym wave zwiększa ryzyko bana).
     
  9. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    aha wiec sam abgx ma w sobie te wszystkie wave?
     
  10. Lukiwwo

    Lukiwwo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo/Gdynia
    Mam takie pytanie czy po ściągnięciu abgx360 1.0.5 muszę wszystkie wave ściągać?
    Które z tych które tutaj są muszę ściągnąć?
     
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    te najnowsze raczej
     
  13. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Mam LT+ 1.1, to muszę ściągać wave? Nie piszę się na grę przez Live. :)
     
  14. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak mam flasha 1.4 to muszę te wave'y pobierać i po co? ...
    Nie mam zamiaru grać po lajwie, mam bana.
     
Wczytywanie...

Poleć forum