1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

abqx360+ImgBurn problemy z wypaleniem DVD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez skubbi, Styczeń 21, 2010.

  1. skubbi

    skubbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam :)

    Chodząc po forum w poszukiwaniu dobrego rozwiązania do nagrywania gier natknąłem się na program abqx360, który to podobno dogrywa sam sobie brakujące pliki do poprawnego nagrania gry.
    Program jest ustawiony zgodnie z zaleceniami z forum(http://xboxforum.pl/poradniki-f31/s...-stealth-za-pomoca-abgx360-v1-0-2-a-6365.html) wersja gry Assassins.Creed.2.PAL.XBOX360-MegaWare.
    Załączam do tematy screen z abqx360, jesli ktos wie co może być przyczyną ewentualnego błędu, proszę o wskazówki :)

    http://www.voila.pl/249/u55vr/?1

    Dzięki z góry za pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Sprawdż jeszcze raz i daj loga z abgx . Tym razem powinno być wszystko na zielono .

    P.S. i daj cały log a nie pół .
     
  4. skubbi

    skubbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie dawałem górnej części raportu z 2 powodów, wszystkie inf. była na zielona tylko ta jedna wyskoczyła na żółto a dwa to nie wiem jak umieścić cały raport(korzystam z Print Screen) :)
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a gdzie tu widzisz jakies bledy??
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to zrób dwa screeny . Górnej i dolnej części po sprawdzeniu abgx-em .
     
  7. skubbi

    skubbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo płytka po wypaleniu nie chce ruszyć :/
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No taj te logi i napisz jaki masz ixtreme w konsoli .
     
  9. skubbi

    skubbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. skubbi

    skubbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo niestety płytka po wypieleniu nie działa :/
     
  11. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Kolega powinien ten obraz iso pachować z wave 4 na wave3 bo na 1.6 nie ruszy
     
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  13. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wszystko jest dobrze nagraj activateiso i po problemie lub przerób gre na wave3
     
  14. skubbi

    skubbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli teraz jak przepuszczę grę przez abqx-a to później programem 360 waves patcher zmieniac na wava3(oczywiście jesli gra tego wymaga)

    Czy trzeba jeszcze jakieś czynności wykonać? :)
     
  15. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Tak , i pamiętaj żeby sprawdzać gry przed nagraniem w abgx jaki mają wave i czy wszystko jest OK . Jeśli mają wave 4 to paczujesz do wave 3 . Gier z wave 1 , 2 i 3 nie potrzeba paczować bo bez problemu ruszą na ixtreme 1.6 . No i po paczowaniu nie sprawdzaj gry w abgx bo może naprawić oryginalny wave i gra się nie uruchomi . Po paczowaniu już tylko nagrywasz .
     
  16. skubbi

    skubbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jeszcze jedna prośba :) masz moze linka zeby ściągnąć 360WavesPatcher??
     
  17. skubbi

    skubbi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK juz znalazłem linki ;)
    WIELKIE dzięki za pomoc :)

    Pozdrawiam
     
  18. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Np. http://xboxforum.pl/kosz-f53/360-waves-patcher-29741.html lub zobacz w google .
     
Wczytywanie...

Poleć forum