1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC 2 DLC jak nagrac?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kacprzak_Lca, Luty 12, 2010.

  1. kacprzak_Lca

    kacprzak_Lca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Otóz na necie pojawił sie do sciągniecia DLC do assassina(sekwencja 12) i zajmuje tylko ponad 600 mb wiec moge to nagrac normalnie na zwykłą płytke DVD??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    DLC (wszystkie wraz z Arcade games) jest dostępny tylko przez Xbox live nic Ci nie da wypalanie na CD, DVD. Jedynie przeróbka "JTag" daje taką możliwość po skopiowaniu na dysk.
     
  4. kacprzak_Lca

    kacprzak_Lca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    moze jakies szczegóły??
     
  5. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    szczegóły są takie, że albo kupisz albo nie zagrasz DLC nie spiracisz ;]
     
  6. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    I tu się mylisz Aras64 - można i grać na pirackich dlc. Na torrentach jest już cały live ( gry i wszystkie dlc ) tylko że trzeba mieć odpowiednio zmodyfikowaną konsolę. Chyba że DLC ukazuje się normalnie w wersji pudełkowej jak F3 wtedy instalujesz na hd i grasz.
     
  7. Reverze

    Reverze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    A nie można kupić tego Kita który łączy dysk Xboksa z komputerem i potem przesłać odpowiednim programem grę do odpowiedniego folderu. Czytałem że tak można bez żadnej przeróbki domowej roboty.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie nie możecie tak zrobić. Jedyna konsola która to odpali to XBR. Koniec głupiego tematu, nie posiadacie odpowiedniej wiedzy.
     
  9. Staroch

    Staroch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak wyszedł już hoho dawno
     
  11. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak pisałem wcześniej nie można, posiadanie samego DLC jako zawartości to nic, cały problem to profil. Nie pobierzesz z Live to nie masz dodane do profilu czyli masz i nie możesz "ugryźć".
     
  12. szelmud

    szelmud Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to poco te DLC wychodzą na róznych stronach P2P ?
     
  13. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po to zeby uruchamiac je z odpowiednio przerobionej konsoli ktora odpala homebrew .... NIE DA SIE URUCHAMIAC Z DVD !!
     
Wczytywanie...

Poleć forum