1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC 2 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez RastaSoldat, Styczeń 9, 2011.

  1. RastaSoldat

    RastaSoldat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    Otóż wszedłem do krypty w villi i przez przypadek nie zabrawszy nic wyszedłem od razu, jako iż tam zapisywać się nie da samemu to nie mam wziętej pieczęci, a wrócić nie mogę... ma ktoś może save'a z tegóż oto momentu? nie chce mi się 3 raz rozpoczynać gry od nowa i chce ją przejść...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    a jak w menu gry przeglądasz łańcuch DNA to tam nie masz możliwość rozpoczęcia wspomnienia jeszcze raz ?
     
  4. RastaSoldat

    RastaSoldat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    o tym nie pomyślałem, może się uda!


    no niestety nie udało się, nie mogę wczytać na nowo żadnego wspomnienia, żadnej sekwencji ;/
     
  5. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Nic raczej nie zrobisz . Też w tej krypcie wyszedłem przez przypadek. Jedyne wyjście to od nowa gre przejść :/
     
  6. RastaSoldat

    RastaSoldat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    w skrypcie nie ma pieczęci tak więc luxx
     
Wczytywanie...

Poleć forum