1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ac 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez batchew66, Grudzień 11, 2009.

  1. batchew66

    batchew66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy można wgrać łatke do AC 2 ktora nie zostala jescze wypalona??
    Jeśli tak to jak i z kąd łatke wziąść
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Nie można. patcha pobierzesz na xbl, ale doiero jutro.
     
  4. batchew66

    batchew66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeśli ktoś niema neta w xboxie?
     
  5. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to nie pobierze.
     
  6. batchew66

    batchew66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a podobno da jakoś podlanczyc dysk xboxa pod kompa i podmienic?
     
  7. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Da się podłączyć dysk, ale ktoś najpierw musiał by ci go dać, a narazie go nie ma nikt.

    ps. Nie mogę się doczekać tego patcha, kiedy znowu będę mógł grać ac2.
     
  8. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    A czy bez tego patcha da się przejść grę bo słyszałem że nie da się przejść jakieś tam misji???
     
  9. ekous

    ekous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nienacka
    też mi się przyda odpowiedź na to pytanie..
     
  10. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    W niektórych wersjach gry nie można ukończyć gry bo po 11 sekwencji pamięci jesteś w swojej villi i nie ma stamtąd wyjścia. Ja akurat nie miałem tego błędu i nie muszę pobierać patcha
     
  11. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    To polega na tym że jak ukończysz 11 misję i WYŁĄCZYSZ konsolę, pójdziesz spać, coś zjeść czy coś, włączysz konsole, wczytasz sejwa i może być ten zonk. Dlatego ja wam polecam (tym co neta nie mają w konsoli) poprostu po 11 rozdziale grać dalej do 12 :D
     
  12. kaZZecik

    kaZZecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma 12xD po 11 jest 14 :p
    A tak serio to podejrzewam ze te 12,13 to beda DLC
     
  13. batchew66

    batchew66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie pojde spac po 11 misji:pP
     
  14. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    no dokładnie, (sry że pomyliłem rozdziały ale AC2 kupie dopiero po świętach oryginałke ;p) uważam że nie ma starchu o ten błąd, najlepiej sie zabezpieczyć tak:
    Robisz 2 savy przy 10 rozdziale, zorganizuj sobie tak czas abyś posiedział troche godzin przy asasynie, przechodzisz 11 rozdział, zapisujesz na jednym sejwie gre(albo wcale) i grasz dalej kolejny rodział i zapisujesz wtedy ;d
     
  15. batchew66

    batchew66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ile mniej wiecej schodzi z przejściem 11 rozdziału?
     

Poleć forum