1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC:B a napęd Benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CieLu, Listopad 14, 2010.

  1. CieLu

    CieLu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Czesc,
    Jak w tytule mam naped Benq i z tego co wyczytalem na forum to teoretycznie moge odpalic AC. Jednak caly czas prosi o aktualizacje dash'a, a jak daje nie to wracam do menu, jakies przypuszczenia/pomysly dlaczego tak sie dzieje ? Mam ixtreme 1.51 i dash 8955
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz mieć nowy dashboard abyś zagrał. Inaczej nie uruchomisz ... Trzeba zaktualizować ...
     
  4. CieLu

    CieLu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    a jakie sa konsekwencje aktualizacji ? wprowadza ona jakies zabezpieczenia ? Te AP 2.5 ? bo nie do konca rozumiem dlaczego tak sie ludzie boja tej aktualizacji
     
  5. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    No twoja konsola wtedy staje się podatna na AP25.Bez aktualizacji konsola nie zna tego zabezpieczenia.
     
  6. CieLu

    CieLu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    To lepiej nie aktualizować ? P.S Nie interesuje mnie XBL
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    słuchajcie a ja mam dwa napędy hitachi z iextreme 1.51 i drugi samsung.... mam klucz płyty głównej....i nie wiem co robić... aktualizować czy nie?? zrobić spoofa napędu czy nie ?? bo gdzieś czytałem że na hitachi bedzie wszystko działać bo nie znają tego zabezpiecznia czy jak?? niech ktoś kompetentny się wypowie

    pozdrawiam
     
  8. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Samsung też nie obsługuje Ap 2.5. Więc nie zamieniaj napędów. Możesz jeszcze poczytać więcej o Ap 2.5 i nowym update na xbox-scene.com wejdź w forum tam znajdziesz dużo info.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    czyli aktualizować smiało i jade z assasin,em??? bo fable 3 działa bez żadnych kombinacji

    aha i jeszcze jedno...który napęd ogólnie jest lepszy i który zostawić??
     
  10. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jeżeli w konsoli jest LiteOn i LT to czy aby zagrać w AC:B można wymienić ten napęd na Samsunga, bo ich cena nie jest powalająca - 100 zł.
    Wystarczy wgrać tylko klucz z LiteOna do Samsunga i śmigać w najnowsze gierki - niech ktoś powie czy ten sposób się sprawdzi :confused:
     
  11. yotomekk

    yotomekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli starczy naped benq, najnowszy dash i flash 1.2?
     
  12. CieLu

    CieLu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    niestety dalej nie otrzymalem odpowiedzi czy jak zaktualizuje to mi pojdzie gra ;((((((
     
Wczytywanie...

Poleć forum