1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC:B Co i jak. ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Enz0, Luty 26, 2011.

  1. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    A wiec witam, mam problem otoz mam przerobke LT + 1.1 xboxa elite 120gb, naped liteon zasilacz 175W jesli jest to wazne ;x. No i coz assassin nie smiga. Czytalem wczesniejsze tematy ale nic z nich nie rozumiem skoro fable, black ops, HP mi smigaja a assassin nie ;x. Nie wyskakuje nic ze nierozpoznana plyta tylko nie chce sie wlaczyc pokazuje sie czarny ekran i sie xbox zwiesza. Zainstalowac na dysk sie da, ale i tak nie odpali ;x.

    Jakies sugestie. ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli masz czarny ekran to znaczy że gra źle nagrana......zabezpieczenie przed flaga
     
  4. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Przelecialem wypalone abgx'em i nie ma zadnych bledow. Ludzie z tego zrodla co sciagalem nagrywali tak samo i na napedach benq im dziala. Nie chodzi o to.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    skoro black ops i nfs ci działa tzn że coś spartoliłeś.....nagraj jeszcze raz......
     
  6. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nagrlame po raz drugi inna plyta inne zrodlo to samo ...
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    dziwne bo gra powinna chodzic bez zajakniecia. to musi byc wina obrazu badz zle wypalonej plyty. innej opcji raczej nie ma. no moze jakis wypadek losowy :)
     
  8. bboo22

    bboo22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy że jeżeli chodzi mi black ops i fable 3 to znaczy że mam LT + 1.1 ?? bo nie wiem jaką przeróbkę mam... Fable 3 śmiga ładnie tak samo jak black ops... ale AC:B nie ;/ wyskakuje mi że zła płyta czy cos takiego...
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jezeli hot pursuit tez chodzi to masz lt plus i ACB powinien tez chodzic
     
  10. szym12

    szym12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ej mam pytanie czy to masz gre pożyczoną czy nie bo jak sam sciągnąłeś to możliwe że to jest fałszywy obraz bo widzisz ja też miałem taki problem ale z the force unleashed 2 i to było tak że to co ja sobie sciagąłem mi nie chodziło bo było fałszywe a to które sciagnąłem z innego torenta to już działało tak to juz jest nigdy nie wiesz na co trafisz!
     
  11. G@JuSh

    G@JuSh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy jest jakaś wersja AC:B PL, którą wystarczy nagrać i będzie działać? Mam lt+
     
  12. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    znajomy tez mial taki problem problem przed sflashowaniem na LT+ 1.1 smigalo mu bo mial obraz spatchowany na AP2.5 sciagnij wersje bez zadnych patchy np Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL nie przelatuj nawet abgxem poprostu nagraj, jemu to pomoglo
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    każda pl działa....przepuść przez abgx i bedzie hulało tylko nie graj na live hehe
     

Poleć forum