1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC:B i LT+ 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez farenhide, Grudzień 25, 2011.

  1. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, z tego co wiem AC:B posiada AP 2.5 dlatego pytanie brzmi jak spatchowac tą grę aby działała pod LT 3.0 Oczywiście chodzi o polską wersje gry :)
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY NIE WIEDZĄ JAK PATCHOWAĆ GRY

    Pliki patchy i XBOX Backup Creator można pobrać stąd:
    WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl )) Przesyłanie i hosting plików.

    Patchowanie gier XGD3

    1 Z folderu "X360.Topology.Data.2011-12-25" kopiujesz plik "XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1.bin" do folderu, w którym znajduję się obraz ISO XGD3
    2. Odpalasz XBOX Backup Creator
    3. Zakładka "Image Tools"
    4. W sekcji "Action" wybierasz "Inject"
    5. Klikasz AP25 Sector
    6. Wybierasz obraz ISO gry
    7. Wybierasz plik "XGD3.Profile.ID.F87A804E.top.data.v1.bin"
    8. Nagrywasz gre

    Jeżeli nie macie iHAS'a, możecie wypalać dając "truncate". Grunt by obraz ISO był pełny!! Nie obrazować gier z płyt nagranych wcześniej poprzez "truncate"!

    by crosk
     
  4. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chopdzi mi o gre XGD2 AC:B a nie AC:R...
     
  5. superbike08

    superbike08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    warszawa
    to jak tak paczowałem grei i wyskozyło mi coś takiego
    tekst w tym notatniku od programu: Xbox Backup Creator v2.9 Build:0345 By Redline99

    Found ODD: LITE-ON DVDRW SHM-165P6S MS0P at [F]
    Additional Info: 2006/06/07 17:12
    Found ODD: PIONEER DVD-RW DVR-219L 1.01 at [G]
    Additional Info: 2010/10/07PIONEER
    Found ODD: ELBY CLONEDRIVE 1.4 at [H]

    Nero API is not available
    ImgBurn 2.5.1.0 is available
    ImgBurn - The Ultimate Image Burner! by LIGHTNING UK!

    AP25 cannot locate dae.bin file

    Injecting Sector
    Invalid filesize; Must be 2048 bytes
    i fotka: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. superbike08

    superbike08 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    warszawa
    ale, ja robie wszystko ja ten koleś na filmiku. Chcę spacz ować MW 3 to wchodże w image tools zaznaczam inject potem klikam na to ap 25 sector wybieram obraz gry i potem na ten plik i wyskakuje mi to w logu co dałem w poście wcześniej... Co zrobić, żeby było dobrze ??
    bo chce spaczować obraz, żeby zanieść go koledze i on mi nagra to.
    I oczywiście ten plik od paczowania jest w jednym folderze z .iso gry
     
  8. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przecież nie ma jeszcze patcha do Brotherhooda. Brawo za wprowadzanie w błąd, naprawdę dobra robota!
     
  9. ruflles

    ruflles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W wiadomości pisze:

    "Pliki patchy i XBOX Backup Creator można pobrać stąd: "

    ale skąd?
    Brak linka czy już oślepłem od gier ?
    Pozdrawiam !
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. ruflles

    ruflles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam i dzięki za linka.
    Wszystko ładnie pięknie ale pod Xbox Backup Creator v2.9 brakuje przycisku AP 25 Sector niestety.
    Może ta nagrywarka nie za bardzo się nadaje do palenia XDG3 lub ogólnie DL ?
    Nagrywarka laptopowa LG lge-dmgt30n (b)
    Pozdrawiam.
     
  12. juventini1984

    juventini1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi z kolei Xbox Backup Creator pojawia sie problem:
    "Injecting Sector
    Operation cancelled"
    Znalazł ktos rozwiązanie?
     
  13. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wiem sciagnij sobie ta wersje co tam widac na filmiku z googli tez to zauwazylem
     
  14. gander84

    gander84 Guest

    wiec jak jest w koncu z tym paczowanie ACB i FABLE 3 pod LT 3.0. Po operacjach wyzej opisanych z dodawaniem sektora ap25 na xgd2 nie dzialaja gry na lt 3. Niestety
     
  15. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    normalnie, sciaga sie patcha dedykowanego do danej gry, wgrywa przez xbc, nagrywa i wszystko dziala, bynajmniej ja uruchomilem ac:b
     
  16. gander84

    gander84 Guest

    no wlasnie nie dziala do fable mam topologie z madia id takim samym i nie dziala acb tez. umiem wgrywac to. nie ma problemu z xgd3
    i czescia xgd2 COD MW 2 i COD BO normalnie sie nagraly a te nie. sprawa nie rozwiazana
     
  17. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    Nie chce byc zlosliwy ale chyba nie umiesz skoro ci nie dziala a ja tak zrobilem i dziala, poszukaj patchy na xbox360iso, mnie tamte dzialaja

    Wysłano z Desire HD
     
  18. gander84

    gander84 Guest

    Ok napisze ci na pw co i jak moze cos ogarniesz bo ja juz nie wiem
     
  19. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    rozumiem że gry z ap25 z dogranymi patchami z xbox360iso działają Ci na LT 3.0 ???
     
  20. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    tak, dzialaja, a konkretnie ac:b po polsku, modern warfare 2, i black ops po polsku, innych gier z ap 2.5 tych starszych nie mam
     
  21. gander84

    gander84 Guest

    ok barman zalatwil sprawe. dzieki wielkie
     

Poleć forum