1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC:B LT+ i AP2.5 .CO ROBIĆ!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jacker007, Kwiecień 4, 2011.

  1. jacker007

    jacker007 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam ,mam xb elite z napedem Lite On i ma LT+ dashboard do kinecta .ściągnąłem AC:B i jak go odpalam to pokazuje mi się tylko czarny obraz .I oto moje pytanie jak i co mam zrobić żeby mi działał.Czy to chodzi o zabezpieczenie AP2.5(na 100% to nie wina plików). proszę o nie usunięcie tego tematu i licze na zrozumiałą odpowiedz. zgóry dzięki i pozdrawiam:cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to właśnie na 100 procent wina zlego nagrania gry bo czarny ekran w lt+ to zabezpiecznie

    odpal nagrana plyte w abgx i daj loga tutaj
     
  4. jacker007

    jacker007 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    BO mam już nagraną tą grę i wystarczy że przepuszcze ją prze ABGX i włoże do konsoli czy mam odnowa przepuścić i w tedy nagrać??
    A jestem zielony więc nierozumiem tego"daj loga tutaj" wytlumaczysz?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przepuśc wypaloną płytę przez abgx a na dole w programie masz opcje wyboru loga

    okno dos, plik html lub txt
    daj ktorys tu
     
  6. jacker007

    jacker007 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zobaczymy co jest nie tak w twojej wypalonej grze rozumiesz?
     
  8. jacker007

    jacker007 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. jacker007

    jacker007 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak tu można wstawiać zdjęcia??
     
  10. DeeJay3k

    DeeJay3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    wrzuć na jakiś hosting zajmujący się zdjęciami, np: imageshack.us i wstaw tutaj linka do tego zdjęcia
     
  11. jacker007

    jacker007 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a kumam a czy mógł byś potwierdzić co mówi kolega, bo ja słyszałem że a by działał AC:B to trzeba mieć dash 9199 ,UPTADE KINECT ANIAMLS i UPTADE KINECT ADVENTURES i wgrać to na konsole ,a "!opeael2" mówi że wystarczy tylko przepuścić prze ABGX
     
  12. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Masz lt+ to juz nie kombinujesz z tymi dashami. Abgx 1.0.5 i sam Ci dogra Ap2.5
     
  13. jacker007

    jacker007 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bo trochę nie rozumiem tego ABGX jak mam to zrobić biore plik który chce przepuścić i kliknąć ten obrazek na dole i czekać i jak się skończy to wszystko będzie śmigało tak
     
  14. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    niekoniecznie hehe ale tak właśnie zrob i daj nam tutaj ten wyciąg z tego programu i zobaczymy co i jak...czy to takie trudne dac zrzut ekranu lub plik tzt wkleić??
     
  16. jacker007

    jacker007 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    BGSZEF W tym linku co dałeś ten obraz iso jest dla mnie niezrozumiały on napisał tak 1.Wybieramy Obraz ISO ( Uwaga czysty! nie modyfikowany wcześniej.)-co to znaczy czysty i co tam wklejamy ,grę??
    2.WYbieramy Patch .ppf do naszej gry.-a to to co to znaczy,wytłuymaccie tylko po polsku ,ok
     
  17. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Ustaw po prostu jak na obrazkach i bedzie git. To z .ppf omin, bo nowy angx sam dodaje patche. Czysty niemodyfikowany znaczy bez zmienionego wave.
     
  18. jacker007

    jacker007 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale co to jest ten obraz ISo i co tam wstawiamy bo on nic niewstawił?!
     
  19. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odpalasz ABGX i zaznaczasz to co na rysunku :
    [​IMG]
    [​IMG]

    Pozniej wybierasz obraz płyty i czekasz az wszystko sprawdzi.Pobierze ci rowniez sektory do AP 2.5 i zmieni SS na 2 zeby zabezpieczyć przed banem jako tako i wypalasz na plyte z predkoscia 2.4x i gitara.
    Obraz ISO to jest plik z grą jak np.:
    [​IMG]
     
  20. jacker007

    jacker007 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a dzięki ,bo mam na płycie tego AC:B czy jak włożę płytę do kompa i to wszystko zrobię to będzie działać czy muszę to zrbić przed nagraniem na płytę?
     
  21. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie...najpierw odpal imgburn i zgraj obraz z plyty na dysk komputera....
     
Wczytywanie...

Poleć forum