1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC:B na IX 1.6 samsung

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mic_09, Luty 27, 2011.

  1. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    Witam
    Moje pytanie brzmi czy jest mozliwosc odpalenia AC:B na Ixtreme 1.6 i napedzie samsunga(naped orginal)?? Bo cos czytalem ze mozna ale trzeba cos wgrywac w obraz czy cos. Mam jeszcze jeden problem z Aliens vs Predator, kolega dzisiaj mi przyniosl plytke i ja zgrywalem obraz na dysk predkoscia 2,4, po tym zmienilem z wava 6 na 3 i nagralem i tu wyskoczyl problem bo jak odpalilem to pisalo ze dysk z roznymi materialami czy cos takiego i o to drugie pytanko czy popelnilem gdzies jakis blad czy cos??. Prosze o pomoc w tych dwoch pytaniach:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    AC:B nie odpalisz na ix 1.6 .... jest sposób ale na LT 1.1 < 3 dashe> ... Najlepiej wgrać LT+ :)
     
  4. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    ale ja cos slyszalem ze na samsungu wystarczy tylko wave zmienic i to wszystko czy to prawda??
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zainstaluj nowego dasha i jeśli naprawde masz oryginał samsung to wgraj lt i wszystko bedzie śmigało bez żadnego patchowania i zmiany wave
     
  6. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    a to LT mozna samemu wgrac bez zadnego rozkrecania konsoli czy musze gdzies zawozic zeby mi to zrobili??
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    zawiez i zaplac. tak bedzie najlepiej
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak tam uważasz...trzeba rozkręcać konsole zeby do napędu się dobrać....
     
  9. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak to zrobić masz na forum ale lepiej już zapłacisz te 50 zł i masz z głowy
     
  10. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak. Zaktualizuj konsolę z pena, zmień wave i wszystko powinno ładnie chodzić - jeżeli masz Samsunga.
    Jeżeli masz jakiekolwiek pojęcie o flashowaniu możesz wgrać sobie LT co zaoszczędzi Ci przerabiania gierek na niższe wave.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak wgrasz....albo ktoś ci wgra lt to wtedy już nic nie robisz z grami bo jak masz oryginalnie samsunga to ich nie rusza.....
     
  12. mic_09

    mic_09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    To uwazacie ze najlepiej trzeba wgrac LT??
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak bo wtedy nagrywasz grę i jedziesz....nic nie robisz z obrazem
     
  14. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najlepiej wgrać "LT+"
    PS.
    piszę że by nie było
     
  15. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    LT+ chyba nie ma do smsunga , LT+ to LiteOn , Benq , Hitach a do samsunga nie ma LT + tylko LT jeśli się mylę to sory proszę mnie poprawić
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    dla sammyego jest tylko lt bo wystarcza
     
Wczytywanie...

Poleć forum