1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC:B na iXtreme 1.4 Hitachi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ShizeR, Lipiec 31, 2011.

  1. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Posiadam Xboxa z napędem Hitachi z przeróbką ixtreme 1.4(chyba, bo muszę patchować gry do wave 2). Czy jest możliwość zagrania na nim w Assassina Creed Brotherhooda? Trzeba jakieś patche czy coś? Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma takiej możliwości. Wgraj lt 1.91 jak wyjdzie i będzie działać.
     
  4. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jest mozliwos. Ja mialem takiego samego xboxa to przerabialem jakims programem wave patcher czy cos takiego i gra dzialala normalnie
     
  5. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    To zależy od dasha ^^

    Najlepiej, jak zaaktualizujesz sobie Firmware do LT + 1.9 :) i po sprawie : )
     
  6. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    No własnie potwierdzam to co napisał kolega wyżej :)
    Najlepiej przerób na LT 1.9 +,a jak nie to zostaje Wave patcher .

    Pozdrawiam,Cris2k
     
  7. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    No ale na tej przeróbce nie ma możliwości. Chyba ze 3 dashe ? (działa to jeszcze?)
     
  8. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam dasha 12625, i jak spatch uje na wave 2 to będzie działać czy coś jeszcze trzeba kombinować?
     
  9. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    AC B posiada ap2.5 więc nie ruszy na ix1.4
     
  10. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nie ruszy jak ruszy. Ja mialem takiego samego xenona z napedem hitachi i ix1.4 i przerabialem w 3rd.wave.patcher i smigal
     
  11. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @ShizeR:
    Niektóre wersje Hitachi nie obsługują AP25 (więc, odpalają gry zabezpieczone AP25 bez problemów).

    Napisz tylko, czy napęd jest spoofowany (jak tak to za jaki) oraz jaka to wersja Hitachi.
     
  12. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tą konsole zakupiłem nie dawno, a poprzedni właściciel nie wspominał nic o spoofowaniu, a da rade sprawdzić wersje napędu bez rozkręcania konsoli?
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    dokladnie

    ap obsługuje tylko 78/79 bodajze....więc rozbierz konsole i podaj nam jaki masz hitachi a powiemy ci prawde heh
     
  14. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da się jakoś inaczej sprawdzić oprócz rozkręcania konsoli?
     
  15. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    nie.
     
  16. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie no zaryzykuje, spatch uje i nagram grę. Jak się nie uruchomi czyli, że mam wersje 78/79? Wtedy da się coś z tym zrobić?
     
  17. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @ShizeR:
    • Jeżeli masz Hitachi nie obsługujące AP25, to gra się normalnie uruchomi (pod warunkiem, że masz odpowiedni Wave).
    • Jeżeli masz nowsze wersje Hitachi lub spoof napędu gra się nie uruchomi a konsola zostanie oflagowana.
     
  18. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Data produkcji mojej konsoli to 28-08-2007 Premium 20gb jak myślicie jaki tam może być wersja napędu, mój dash to 12625 czy gra poprosi także o update dasha? Ponieważ jak zmienię wave to nici z z aktualizacji, a o flagę się nie boję, bo nie mam zamiaru podłączać xboxa do sieci.
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jesli masz taki dash to na obecną chwile żadna gra cie nie poprosi o update dasha

    do sieci nie podłączaj bo stracisz przeróbkę
     
  20. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @ShizeR:
    Po dacie produkcji ciężko jednoznacznie powiedzieć, ale prawdopodobnie nie jest to spoof i jest to wersja 79 — czyli ta z obsługą AP25.

    @!opeael2:
    Utraci przeróbkę? W Hitachi?
     
  21. ShizeR

    ShizeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli okaże się, że to jest ta wersja to uda się jakoś uruchomić tą grę?
     
Wczytywanie...

Poleć forum