1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC:B na IXtreme 1.6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gonzo321, Luty 23, 2011.

  1. Gonzo321

    Gonzo321 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Chciałem pograć w asasyna i zrobiłem wszystko co w tym temacie: http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/jak-zagrac-w-gry-z-ap-2-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html czyli zainstalowałem kolejno update'y, wrzuciłem płytkę i nic. Logo xbox i odtwarzanie dvd :/ . Miałem dasha 9199 oraz napęd odpowiedni i nic. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Skoro jest odtwórz DVD to znaczy że albo zła płytka albo napęd siada :)
     
  4. Gonzo321

    Gonzo321 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za odpowiedź. Czyli to płytka, bo to EMTEC, a napęd jest w dobrej kondycji. Myślałem, że pójdzie, bo nagrałem Red Dead Redempion na takim EMTEC'u i hula.
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Wiesz na takich płytkach jak Emtec to istna loteria czy zadziała - jeżeli chcesz mieć 99% pewności kupuj Verbatimy ;)

    Jeżeli płyta dobrze się nagra to gra odpali albo wywali "Błąd - przetrzyj ściereczką..." (Jeżeli źle wgrałeś 3x dash'e)
     
  6. Gonzo321

    Gonzo321 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Myślę, że wszystko dobrze wgrałem dasha, bo co to za filozofia kolejny wrzucić na pena updety i zainstalować. Może nagram na kolejnej płytce skoro to loteria :d. I nie wywala mi żaden błąd.
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No spróbuj przecież płyty nie są drogie a to 30 minut raptem wypalania - jeżeli nie śmignie to znaczy że coś z napędem
     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    na 20 Verbatimow nagralo mi sie i dziala 19. ten 1 to czysta plyta :) wiec mozna powiedziec ze warto je kupowac.
     
  9. Gonzo321

    Gonzo321 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ta tylko jak RDR poszło to rzuciłem się na te płyty i kupiłem od razu 5. Wypalę jeszcze raz.
    30 minut wypalania ? To czemu u mnie to trwa 1:20 h ? Nagrywam w img burn z prędkościa 2,4x. 40 minut trwa nagranie jednej warstwy/części jeśli tak to się dzieli.
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Tak powiedziałem w przenośni kolego :) Pamiętaj żeby nie nagrywać szybciej tylko nagrywaj na 2,4x
     
  11. Gonzo321

    Gonzo321 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A spoko, nie zrozumiałem :p Myślałem, że znowu robię coś źle. Nagrywam standardowo.
    Edit:
    Nagrałem na następnej płytce i działa :D
     
  12. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Można było spróbować odpalić z Activate, ja tak robiłem w przypadku AC: B i NFS: HP. Obie gry działają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum